Naše strategické projekty

Enterprise Europe Network

een bez textu

Více

Life Sciences 4.0

LS4 2 web

Více

Bezplatné vzdělávání

Akademie kybernetické bezpečnosti 300 x 250 px1

Více

Centrum mezinárodního obchodu

RHK CMO

Více

INDUSTRY CLUSTER 4.0

IC 4.0 final

Více

Pátkem 13. října končí kooperační akce Kontakt-Kontrakt, kterou Regionální hospodářská komora Brno při příležitosti brněnského Mezinárodního strojírenského veletrhu zorganizovala již po čtrnácté. A končí více než úspěšně.

K+K jsem navštívil více než pětkrát, pokaždé to bylo velmi efektivní a z absolvovaných schůzek vždy vznikly zajímavé businessové příležitosti,“ pochvaluje si svou opakovanou účast jeden z účastníků akce Petr Růžička, jednatel společnosti Industrial Engineering Group s.r.o.

Fyzicky se do této události na místě zapojilo 246 účastníků z 22 zemí, kteří zrealizovali na 500 dopředu domluvených schůzek. Odhadujeme, že dalších 300 schůzek uskutečnilo spontánně na místě.

Navázání dalších spojení napomohl i networkingový koktejl ve středu 11. října, který se uskutečnil v expozici Kontakt-Kontrakt. Místo konání přímo na stánku si účastníci pochvalovali a rádi si po náročném dnu plném jednání odpočinuli při skleničce vína nebo piva a prohloubili stávající i nové vazby.

Na přípravě K+K se podílel tým RHK Brno a partneři sítě Enterprise Europe Network. Akce je spolufinancována Evropskou unií z programu Single Market Programme na základě grantové smlouvy č. 101052765 a Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR.

 

Lenka Votavová, RHK Brno
Brno, 13. října 2023

Výhody členství

Proč se stát členem komory

Podpora obchodu

Vaše čísla jenom porostou, pokud zůstanete s námi

Vzdělání a poradenství

Proaktivní vzdělávání posune Vás i Vaše zaměstnance

Networking

Na našich akcích získáš ty nejlepší kontakty

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size