…fotky, videa, příležitosti a neples!
Vážené dámy, vážení pánové,
koukejte na fotogalerii a krátké video z konference naší platformy Life Sciences 4.0, panovala elektrizující atmosféra, těšte se společně s námi na další ročník, tentokrát na téma cirkulární ekonomiky a optimalizace energetiky.
Druhou akcí, ke které se vracím, je vyhlašování výsledků soutěže SMEs4FUTURE, které proběhlo před týdnem v divadle REDUTA, kompletní fotogalerie zde, video bude k dispozici příští pátek.
A vyrážíme na NEPLES, Mendlák se bude třepat jak sulc, rezervujte si vstupenky!
Pozor: Zase u nás měli slet mladí a neklidní, vzniká další astrální platforma. Uvidíme, kde všude bude meandrovat, čtěte níže…
Když steak, tak Wagyu, když červený, tak Romanee-Conti Grand Cru ročník 1990, když komoru, tak RHKB!
Čenda
P. S.
Líbila se Vám akce RHKB v divadle Reduta? Můžete mít obdobnou, navíc třeba v jiné divadelní budově NdB – v Mahenově či Janáčkově divadle. Nemusíte si pronajímat celé divadlo – stačí  vybraný počet lístků pro skupinu Vašich klientů, k tomu raut před začátkem představení či o přestávce uzavřenou společnost. Budeme se Vám snažit vyjít vstříc, jako členové RHKB budete mít i zvýhodnění. Pro více informací a domluvu kontakt zde.
TRADIČNĚ NETRADIČNÍ NEPLES
K poslechu a tanci tradičně hraje brněnská kapela METEOR z Prahy, připraveno je tradičně vynikající jídlo a pití, fotokoutek, DJ i kouzelník.
SDRUŽUJEME
Pracovní skupina Mileniálů 4.0 se od poslední schůzky rozrostla, včera se  jich sešlo už devět. Seznamte se s jejich tezemi.
INVESTICE
Čtěte komentář k Fondu firemního nástupnictví ADAX z pera našeho předsedy představenstva Ladislava Chodáka.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající i zkušené exportéry najdete v dalším čísle našeho zpravodaje.
VZDĚLÁVACÍ AKCE
Prodat nebo předat firmu další generaci? Otázka, která je nyní aktuální pro celou řadu firem. Přijďte najít odpověď na připravovaný seminář.
DARUJTE RADOST
Podpořte projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu, který má potěšit osamělé staré lidi.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

</html

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size