Konference, semináře, volby, tancovačka...
Vážené dámy, vážení pánové,
 
ještě jednou pevné zdraví, štěstí, dostatek energie, invence a mnoho úspěchů na všech úrovních.

Ihned jsme odstartovali naplno, 3. ledna proběhlo naše setkání s Českou asociací farmaceutických firem a klíčovými firmami, v této oblasti se rýsují velmi zajímavé projekty, čtěte a koukejte na fotky.
Za 14 dní se uskuteční naše tradiční tancovačka, NEPLES, kupte si vstupenku a přijďte se bavit. A teď pozor: Přijde mezi nás jak vrcholové vedení kraje, tak i města! Schválně nejsem konkrétní, ale bude to A*****!
V únoru pak proběhne další ročník oblíbené konference BRNO INDUSTRY 4.0, letos s podtitulem resilience, sustainability, cybersecurity, program budeme postupně upřesňovat,  registrovat se však můžete již nyní!
Jsme RHKB. Pro Vás na samou hranici myslitelného. Vlastně až za ni!
Čenda
AKADEMIE KYBERBEZPEČNOSTI
Víte, jak kyberprostor ovlivňuje a ohrožuje naše životy, pracovní prostředí a podnikání? Seznamte se s touto problematikou podrobněji na připravovaném semináři.
SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ
Do 14. ledna máte možnost vybrat osoby, které Vás budou zastupovat na shromáždění delegátů RHK Brno. Rozdejte své hlasy!
VZDĚLÁVACÍ AKCE
Vybudovali jste podnik a nevíte co dál? Chcete prodat nebo koupit firmu? Přijďte na náš workshop, seznámíme Vás s možnostmi i riziky, která mohou během procesu nastat.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající i zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje.
Vyhledám poptávku >
NABÍDKA KURZŮ
Lékařská fakulta Masarykovy univerzity otevírá v pilotním běhu dva kurzy zaměřené na otázky ochrany zdraví na pracovišti pro nezdravotníky.
AKTUÁLNĚ
S novým rokem přichází celá řada změn spojených především se zahájením platnosti konsolidačního balíčku.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size