...konference, vouchery, členové, delegáti...
Vážené dámy, vážení pánové,
vracím se k našemu neplesu, koukejte na fotky a video. Vládla moc příjemná atmosféra a jsem rád, že se akce líbila i – a protože byla velmi neformální, tak neformálně - Markétě, Honzovi, Katce a Davidovi, viz reakce v klipu.
A už vrcholí přípravy na naši tradiční a velmi sledovanou high-endovou mezinárodní konferenci BRNO INDUSTRY 4.0, která se uskuteční 20. února v hotelu International, zatím evidujeme 170 účastníků, vyberte si partnery pro jednání, prostudujte kompletní program a registrujte se, kapacita se velmi rychle plní.
A teď pozor: Díky Jihomoravskému kraji máte opět možnost využít naše exportní vouchery, očekáváme velký zájem, podrobnosti viz níže.
Jsme Vaše RHKB. Vždy na max a bez sebemenšího kompromisu!
Čenda
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Podpora Vašeho exportního potenciálu je jednou z našich priorit, proto jsme i v letošním roce připravili exportní vouchery.
AKTUÁLNĚ
V pondělí jsme naše řady rozšířili o další velmi zajímavé firmy. Seznamte se!
VZDĚLÁVÁNÍ
Víte, co je sociální inženýrství? Víte, jakou hrozbou je pro kyberbezpečnost Vaší firmy a jak se bránit? Vše Vám objasníme na dalším semináři naší Akademie kybernetické bezpečnosti.
SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ
Podívejte se, kdo Vás bude zastupovat na dubnovém shromáždění delegátů.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající i zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

</h

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size