...aneb boj o informace...
Vážené dámy, vážení pánové,
manipulace a podvody s daty a hesly, vysávání účtů, dezinformace, špionáže… Slovo kyberbezpečnost skloňujeme stále častěji, proto je zde naše další novinka Akademie kybernetické bezpečnosti.
Nejbližší seminář tohoto velmi aktuálního cyklu Šmejdi v kyberprostoru aneb Sociální inženýrství Vám poradí, jak ošetřit nejslabší článek řetězu, a tím jsou lidé.
A teď pozor, opravdu velký pozor: Chystáme pro Vás další pecku, 9. dubna můžete přijít diskutovat o směřování české ekonomiky se dvěma skvělými ekonomy:  bývalým viceguvernérem ČNB a současným náměstkem ministra financí Markem Morou a hlavním ekonomem investiční skupiny DRFG Martinem Slaným. A přímo před tímto přetlakem myšlenek proběhne oblíbené pasování nových členů, novou součástí naší kompaktní a silné rodiny budou firmy, které podávají mimořádné výkony, určitě se přijďte podívat.
A naši čiperní Mileniálové 4.0 opět spolu na scéně, výborně, koukejte.
Jsme Vaše RHKB. Architekti nekonečna!
Čenda
GO GREEN!
Na jaře opět budou na RHK Brno probíhat konzultační dny zaměřené na ekologii. Můžete konzultovat legislativní novinky i povinnosti v podnikové ekologii.
NOVÝ PROJEKT
Vyberte si z nabídky několika desítek kurzů zaměřených na posílení digitálních dovedností, včetně těch pro Průmysl 4.0 - robotizace, automatizace nebo práce s umělou inteligencí (AI).
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Zahraniční firmy hledají subdodavatele pro stavebnictví, výrobce papíru, šicí dílny a mnoho dalšího, podívejte se, zda nenajdete příležitost i pro Vás.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Analýza konkurence, marketing & vstupní náklady, business model aneb výběr partnera, nová příležitost pro exportéry to jsou témata připravovaného semináře.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size