...inspirujeme, pomáháme,...
Vážené dámy, vážení pánové,
vzhledem k velmi silným ohlasům a diskusím během uplynulých týdnů se pro fanoušky a fanynky Průmyslu 4.0 vracím k naší únorové konferenci, další info tedy zde:
A teď pozor: Člen Rady Jihomoravského kraje Jiří Hlavenka v pondělí  vylosoval 13 firem, které obdrží v součtu téměř milion korun prostřednictvím exportních voucherů. Jihomoravskému kraji velmi děkujeme za finanční podporu tohoto skvělého produktu!
Dále Vám nabízím možnost získat od HK ČR 2 vstupenky zdarma na veletrh AMPER (19. 3. - 21. 3), požádat o ně můžete na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
Závěr: Náš Ladies Club opět trefil do černého, viz níže…
Jsme Vaše RHKB. Součást velkého makroekonomického koloběhu!
Čenda
KULATÝ STŮL
Zajímají Vás témata v legislativní oblasti MDR, digitálního zdravotnictví a telemedicíny? Přihlaste se na kulatý stůl, který proběhne 10. dubna.
AKTUÁLNĚ
Velkolepá akce za účasti premiéra Petra Fialy, řady ministrů vlády, primátorky statutárního města Brna, hejtmana Jihomoravského kraje a rektora Masarykovy univerzity proběhla 11. března.
VZDĚLÁVÁNÍ
Jaké jsou vůbec možnosti digitalizace? Kde najít prostor pro zlepšení? Přijďte si poslechnout, co se povedlo a za jaký konec to vzali jinde. Vše Vám nastíní experti z AXIOM TECH.
LADIES CLUB
Další setkání Ladies Clubu proběhlo v Masarykově onkologickém ústavu, krom prohlídky zázemí některých pracovišť se ženy dozvěděly mnoho zajímavého o možnostech prevence.
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Zahraniční firmy hledají dodavatele skleněných lahví, udržitelných obalů i softwarových řešení. Podívejte se, zda nenajdete příležitost i pro svoji firmu.
AKTUÁLNĚ
Přihlaste se na závody dračích lodí pořádané nadačním fondem Modrý hroch! Podpoříte děti s těžkým fyzickým postižením a získáte zajímavý networking pro své zaměstnance.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2024 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size