Voda jako zrcadlo
Vážené dámy, vážení pánové,
 
dnes slavíme světový den vody, rozhodli jsme se dát prostor představiteli
naší členské firmy, muži s velkým uvažováním, silnými názory a vizemi Karlovi Plotěnému, který sepsal na toto téma krátkou úvahu, koukněte, čtěte a popřemýšlejte.
 

Pokud chcete Karla a jeho firmu lépe poznat, přihlaste se na podnikatelské setkání spojené s cyklo i pěším výletem a doplněné prezentacemi spojenými s ekologií a rozvojem města Brna, které pro Vás společně chystáme.

Druhé setkání, které připravujeme a na které Vás chci pozvat, je opět spojené s pobytem venku, pojďte si s námi zastřílet na brokovou střelnici.

A to se zatím jenom zahříváme.

Jsme RHKB. Váš papiňák bez pojistného ventilu!

Čenda

INVESTICE
Zvažujete možnost investovat své volné finanční prostředky?
Seznamte se s úspěchy našeho investičního fondu ADAX!
SOUTĚŽ
Generali Česká pojišťovna pořádá soutěž SME EnterPRIZE určenou startupům, živnostníkům, mikro, malým a středním podnikům, které v Česku podnikají udržitelným způsobem. Přihlaste se a dejte o sobě vědět!
SEMINÁŘ
Proč se tolik mluví o ESG? Co to znamená? A co to konkrétně obnáší pro vaši firmu? Přijďte to zjistit a prodiskutovat na náš seminář.
SEMINÁŘ
Uvažujete o prodeji své firmy, nebo naopak nějakou plánujete koupit? Kterak vyřešit nástupnictví ve své rodinné firmě? Seminář se specialisty ze skupiny ČSOB již 3. dubna.
NABÍDKA ČLENA
Členská firma Segurico s.r.o. nabízí celou řadu služeb v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. Kromě plnění zákonných povinností Vás připraví na všechny nemilé situace.
PRACOVNÍ SKUPINA
Naše členská firma Eng.Co.Cz s.r.o. vytváří novou pracovní skupinu. V případě zájmu o aktivní zapojení vyplňte do 15. května krátký dotazník.
MEMORANDUM
Cílem podepsaného memoranda je  vytvořit platformu, která napomůže zavádění inovací do území a stane se hlavním středoevropským hubem pro propojování aktérů, know-how a aktivit na poli Smart Cities. Středobodem iniciativy je veletrh URBIS.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2024 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size