...až na Měsíc!
Vážené dámy, vážení pánové,
v úterý proběhlo pasování nových členů, kterého se tentokrát ujal sám náš předseda představenstva Ladislav Chodák. A odvedl skvělý výkon!
 
Přivítali jsme 8 velmi zajímavých firem a neméně zajímavý byl i doprovodný program ve formě diskuse mezi bývalým viceguvernérem ČNB a současným náměstkem ministra financí Markem Morou a hlavním ekonomem Investiční skupiny DRFG Martinem Slaným. Koukněte na fotky a přečtěte si více.
 
V případě, že Vás akce zaujala a chcete se zúčastnit další, poznačte si termín 23. května, proběhne další pasování, tentokrát s podtitulem "Současná Amerika pohledem českého investora".
 
Jsme Vaše RHKB. Rosteme s úkoly a výzvami!
Čenda
AKTUÁLNĚ
Iniciativu naší úspěšné členské firmy ocenil i prezident Petr Pavel při své návštěvě její rwandské pobočky.
KONFERENCE
Zveme Vás na 5. ročník prestižní finanční konference, přijďte si poslechnout Miroslava Singera, Jana Juchelku, Tomáše Nidetzkého, Vladimíra Dlouhého, Ladislava Chodáka nebo Janu Lvovou. Pro členy RHKB sleva 30 %.
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Dostavte se 17. 4. na náš bezplatný seminář! Šest špičkových lektorů Vám objasní šest oblastí, na které se při zavádění ESG zaměřit.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Zajímají Vás novinky ohledně mezinárodních rekonstrukčních projektů na Ukrajině a další příležitosti pro česko-ukrajinskou spolupráci, přijďte 24. dubna na RHKB.
DOTAZNÍK
Dovolujeme si Vás požádat o vyplnění krátkého dotazníku, jehož výsledky poslouží jako podklad pro přípravu osvětových, vzdělávacích a networkingových aktivit.
NABÍDKA
ČSAD Uherské Hradiště nabízí až 2 500 m² skladu tytu A v Pohořelicích u Brna.
K ploše nabízí i logistické služby a dopravu.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2024 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size