Naše strategické projekty

Enterprise Europe Network

een bez textu

Více

Life Sciences 4.0

LS4 2 web

Více

Bezplatné IT vzdělávání

Akademie kybernetické bezpečnosti 300 x 250 px1

Více

Centrum mezinárodního obchodu

RHK CMO

Více

INDUSTRY CLUSTER 4.0

IC 4.0 final

Více

CyberSecurityHubCZ připravil jedinečnou interaktivní expozici, kterou můžete navštívit na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2024 v Brně. Ve spolupráci s Regionální hospodářskou komorou Brno a INDUSTRY CLUSTERem 4.0 jsou připraveny ukázky, které názorně demonstrují nebezpečí kybernetických útoků a důležitost zabezpečení moderních technologií v průmyslu i zdravotnictví.

Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost stát se součástí simulací kybernetických útoků, zažít reálné scénáře a pochopit, jak klíčovou roli hraje kybernetická bezpečnost v ochraně kritických systémů.

Hlavní lákadla expozice:

1. Radioterapeutický přístroj inspirovaný reálným incidentem Therac-25

Ponořte se do role operátora zdravotnického přístroje, kde zažijete, jak může softwarová chyba vést k fatálním důsledkům. Tato simulace vám umožní pochopit, jak je zásadní kybernetická bezpečnost v oblasti zdravotnických technologií.

2. Simulace kybernetického útoku na průmyslové systémy

Staňte se útočníkem i obráncem v simulaci reálného kybernetického útoku na průmyslovou technologii. Uvidíte, jak snadno lze změnit výrobní postupy a obejít bezpečnostní systémy a jaké mohou být důsledky.?

3. Průlom šifrování na superpočítači

Odhalte, jak lze prolomit šifrování pomocí superpočítače. Získáte vhled do světa kryptografie a poznáte techniky používané k ochraně citlivých dat.

4. Průzkumný robot vojenského stylu

Objevte význam zabezpečení bezdrátové komunikace prostřednictvím vojenského průzkumného robota, který demonstruje, jak lze zabezpečit vzdálené ovládání zařízení.

Unikátní expozice propojuje technologické inovace s reálnými hrozbami a umožňuje návštěvníkům zažít kybernetickou bezpečnost na vlastní kůži. Přijďte a zjistěte, jak může jednoduché rozhodnutí změnit průběh kybernetického incidentu a ovlivnit kritické systémy.

Navštivte nás na stánku 001A v pavilonu A1. Anebo si s námi bezplatně sjednejte schůzku na akci Kontakt-Kontrakt – registrujte se na kk.rhkbrno.cz.

Výhody členství

Proč se stát členem komory

Podpora obchodu

Vaše čísla jenom porostou, pokud zůstanete s námi

Vzdělání a poradenství

Proaktivní vzdělávání posune Vás i Vaše zaměstnance

Networking

Na našich akcích získáš ty nejlepší kontakty

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size