Naše strategické projekty

Enterprise Europe Network

een bez textu

Více

Life Sciences 4.0

LS4 2 web

Více

Bezplatné IT vzdělávání

Akademie kybernetické bezpečnosti 300 x 250 px1

Více

Centrum mezinárodního obchodu

RHK CMO

Více

INDUSTRY CLUSTER 4.0

IC 4.0 final

Více

Ve čtvrtek 23. října 2024 proběhlo slavností pasování nových členů RHK Brno.

Za účasti téměř 30 zástupců nejen nových členských firem se představilo třináct nově přijatých společností:

  • Adast Systems, a.s.
    Výzkum, vývoj, výroba, prodej a montáž zařízení pro čerpací stanice PHM, včetně kompletního příslušenství. Vyrábí výdejní stojany pro výdej benzínu, nafty LPG a CNG, protiexplozivné pojistky. Obrábění kovů.
  • Alternative Energy Systems, a.s.
    Společnost zaměřující se na obnovitelné zdroje energií.
  • AZ Závlahy Brno s.r.o.
    Dodávka a montáž závlahových systémů zahrad, parků a hřišť.
  • Collegas s.r.o.
    Jsme tým finančních expertů, kteří poskytují řešení pro klíčové momenty života. Naše služby jsou šité na míru potřebám našich klientů, kterým sloužíme již přes 20 let s důrazem na osobní přístup a reálné výsledky.
  • Gregůrek Consulting s.r.o.
    Mezinárodní poradenství a služby.
  • MOTMOT Plus, s.r.o.
    Firma se specializuje na výrobu a distribuci výběrové kávy pro podniky v segmentu B2B. Poskytuje komplexní kávový servisu pro firemní zákazníky, což zahrnuje dodávku kávy, kávového příslušenství a zařízení.
  • Ollis Apartments s.r.o.
    Firma provozuje Paseky Apartments Resort, vznikl důkladnou rekonstrukcí bývalého rekreačního areálu, který dříve sloužil jako rekreační zařízení nemocnice u sv. Anny v Brně. Díky této rekonstrukci vzniklo 13 moderních horských apartmánů různých dispozic, každý s vlastní plně vybavenou kuchyní.
  • PIERLUIGI NUDO LL.M.,avvocato
    NP laws je tým zkušených advokátů, kteří se specializují na italské právo. Našim klientům poskytujeme kvalitní poradenství a zastupujeme je u českých i italských soudů. Hovoříme česky, italsky a anglicky.
  • PVNS elektro s.r.o.
    Obchodní a montážní firma pro nabíjecí stanice pro elektroauta, elektrokola a solární přístřešky.
    ROWAN LEGAL, advokátní kancelář s.r.o.
    Advokátní kancelář specializující se na řešení sporů a arbitráží, korporátní a obchodní právo, duševní vlastnictví, IT a hospodářskou soutěž včetně veřejných zakázek.
    SM-DATA, a.s.
    Firma poskytuje služby v oblasti: externího účetního poradenství, externího daňového poradenství, účetnictví, mezd, daňového poradenství a IT podpory a transakčního poradenství (operace s podnikem a optimalizace podnikatelských struktur).
  • THEONES.CZ, s.r.o.
    Specializuje na obsazování klíčových pozic ve vyšším a středním managementu. Headhunteři nejen detailně rozumí specifikům hledání vrcholových manažerů, ale také Vám nabídnou odborné poradenství v oblasti managementu, které je podloženo jejich dlouholetými zkušenostmi v řešení komplexních náborových výzev.
  • TSM, spol. s r. o.
    Vzdělávací společnost - školení, semináře, kurzy.
    V nabídce má semináře otevřené i zakázkové, školení realizuje na území celé České republiky i v online formě. Rozsah témat je různorodý a každý klient si najde ten pravý kurz přesně pro něj.
  • UNISTAV CONSTRUCTION a.s.
    Stavební firma.


V rámci doprovodného programu předseda představenstva RHK Brno Ladislav Chodák seznámil přítomné s úspěchy našeho investičního fondu ADAX Private Equity Fund SICAV a.s. Hosty byli také dva členové představenstva, a to Karel Břenek a Zdeněk Sedlák, kteří pozdravili nové členy a pohovořili o svých zkušenostech se službami naší komory.

Na závěr proběhl neformální networking u vynikajícího občerstvení. Účastníci ocenili neformálnost setkání a shodli se, že v této příjemné atmosféře se budou rádi potkávat i v budoucnosti.

 

Výhody členství

Proč se stát členem komory

Podpora obchodu

Vaše čísla jenom porostou, pokud zůstanete s námi

Vzdělání a poradenství

Proaktivní vzdělávání posune Vás i Vaše zaměstnance

Networking

Na našich akcích získáš ty nejlepší kontakty

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size