V úterý 14. května proběhlo další z našich podnikatelských setkání, hosty jsme tentokrát pozvali na brokovou střelnici v Soběšicích.

Účastníci měli možnost vyzkoušet střelbu z brokovnice na letící terč a střelbu ze závodního luku, což také téměř všichni učinili. Vítězem střelby z brokovnice se stal Daniel Kettner, který trefil 24 terčů z 25, a to i přes to, že z brokovnice nikdy nestřílel. Své střelecké umění však trénuje na počítačových hrách a střelbě z krátkých zbraní. O druhé a třetí místo se se shodným počtem 22 zasažených terčů podělili Jan Rypar a Aleš Koidl, kteří se o připravené ceny pro druhé a třetí místo rozdělili prostřednictvím hry kámen, nůžky, papír.

Zajímavá byla i možnost vyzkoušet lukostřelbu, která byla pro všechny zúčastněné premiérou. Nejlepším lukostřelcem se stal Martin Glaser, druhým oceněným byl pak Štefan Dittel a poslední čokoládovou medaili a diplom si odnesl Milan Šouba.

Počasí jsme objednali, na grilovaném občerstvení si pochutnali, nové kontakty navázali, děkujeme všem účastníkům za trpělivost i příjemnou společnost a těšíme se na setkání na některé naší další outdoorové akci, a věřte, že vybírat je z čeho:

Příspěvek na sociální síti LinkedIn naleznete zde.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size