Ve čtvrtek 23. května proběhlo letos již druhé pasování nových členů.

I tentokrát se tohoto neformálního aktu ujal předseda představenstva RHKB Ladislav Chodák, který do našich řad přivítal deset nových firem:

Druhá část akce byla věnována prezentacím našich partnerů. Vystoupil zástupce Generali České pojišťovny Martin Frydrych, který přítomným v krátkosti představil pojišťovací možnosti, a to jak pro podniky, tak i pro soukromé osoby.

Dalším prezentujícím byl pak zástupce investičního fondu ADAX David Fogad, ten promluvil o investiční strategii fondu, zhodnocení vložených prostředků, představil firmy, které fond spravuje i plánované nové akvizice.

Závěr akce patřil nejvíce očekávané prezentaci Ladislava Chodáka na téma života a podnikání v současné Americe, kterou pan předseda opět pojal způsobem sobě vlastním. Diskuse byla věnována jak podnikatelským tak osobním tématům, důraz byl kladem především na rozdíly mezi životem v ČR a Americe.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size