Ve čtvrtek 6. června se uskutečnilo letošní poslední předprázdninové podnikatelské setkání, naším hostitelem se stala aktivní a velmi zajímavá členská firma ASIO.

Program byl připraven pro cyklisty i pěší turisty. Všichni jsme se vydali po nedaleké cyklostezce, pěší zakončili svoji pouť u soutoku Svratky a Svitavy, cyklisté pak pokračovali dál přes Rajhrad, Blučinu, Židlochovice a Sokolnice zpět do Brna.

Všichni jsme se následně potkali v sídle firmy ASIO, kde jsme vyslechli prezentace na téma budovaných protipovodňových opatření a s tím spojené stavby brněnské náplavky a dotačních programů pro podporu cirkulární ekonomiky. Následovala, prudkou přeháňkou doplněná, prezentace modrozelené infrastruktury vyráběné firmou ASIO. V praxi jsme viděli, jaký rozdíl je, když déšť dopadá na asfalt a zatravněnou dlažbu.

Odpoledne jsme pak zakončili posezením u sklenice vína či piva, dobrého občerstvené provázeném neformálními rozhovory mezi účastníky výletu a hosty firmy Asio.

Příjemné odpoledne nám zpestřila tombola připravená Nadačním fondem Modrý Hroch, jejíž výtěžek ve výši 15.200,-Kč putuje na podporu dětí po úrazech.

Velmi děkujeme firmě ASIO za poskytnutí zázemí a přípravu této povedené akce.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size