V pátek 4. října proběhla diskuse s ministrem životního prostředí Petrem Hladíkem na téma současnost a budoucnost podpory udržitelného byznysu.

O doprovodný program tohoto inspirativního setkání se postaral Milan Sedláček s firmy Renards, který uvedl do problematiky udržitelného podnikání. Zuzana Arnerová účastníkům poskytla přehled aktuální podpory udržitelného podnikání se strany státu. Dva aktivní členové představenstva a iniciátoři naší aktivity GO GREEN! Ivo Hutira a Karel Plotěný pohovořili o svých praktických zkušenostech i překážkách, kterým čelí při realizaci udržitelných projektů.

Diskuse s panem ministrem se rozproudila a dotkla se témat od energetiky a obnovitelných zdrojů energie, přes myslivost, lesnictví, po popovodňovou obnovu a další chystané výzvy. Pan ministr Petr Hladík velmi vstřícně reagoval na dotazy podnikatelů. Dříve než dotazy z publika vyčerpal pan ministr vymezený čas pro diskusi. Vzhledem k zájmu o diskuse se budeme snažit pana ministra zvát častěji.

Budeme rádi, když nám vyplníte krátký dotazník, který nám pomůže plánovat budoucí aktivity zaměřené na udržitelný byznys.

Prezentace ohledně aktuálně vypsaných dotacích ke stažení.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size