V rámci spolupráce s našim partnerem MediaMax s.r.o. členským firmám můžeme nabídnout zapojení do projektu Voices of Industry, který se koná během Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně.

Voices of Industry je online „diskusní fórum“ ve formě video rozhovorů, které spojuje lídry firem, jednatele, ředitele a další specialisty v průmyslu, aby sdíleli své inovace a vize pro budoucnost ve svých odvětvích. Projekt představuje aktuální trendy a budoucí vývoj v oblastech strojírenství, robotiky, energetiky, automobilového průmyslu,digitalizace průmyslu a obecně v oblasti businessu. Členské podniky RHK Brno mohou nyní využít skvělou příležitost předvést své inovace a projekty široké odborné veřejnosti. Projekt Voices of Industry je již čtyři roky úspěšným hybatelem informovanosti v průmyslu. V dnešní době, kdy informační streamy a krátká videa dominují světu komunikace, je tato platforma ideální pro zviditelnění vaší společnosti a jejích inovací. Získáte jedinečnou vizibilitu pro svou firmu.

Ukázka natočených rozhovorů: https://streamtech.tv/category/voices-of-industry/

Pro více informací prosím kontaktujte Milana Urbana, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo volejte 601 383 092. Zmiňte, že chcete využít nabídky v rámci svého členství v RHK Brno.

Vyberte si ze dvou druhů partnerství:

1. Jednorázové natočení + postprodukce a propagace
Ceníková cena: 30 000,- Kč bez DPH --> pro členy RHK 20% sleva

2. Natočení rozhovoru, postprodukce, kampaň přes všechny naše kanály + rozjezd série s danou firmou (jako bonus 1x natočení tzv. druhého dílu)
Ceníková cena: 50 000,- Kč bez DPH --> pro členy RHK opět 20% sleva

V obou případech to může být výstup audiopodcast nebo videodiskuze. 


Voices banner 2024

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size