Spousta firem je shromažďuje, ale málokterá s energetickými daty opravdu pracuje. Ondřej Vaněk, spoluzakladatel a ředitel rozvoje obchodu členské společnosti PKV BUILD s.r.o., vám na webináři ukáže, jak energetická data sbírat, jak s nimi pracovat či je vyhodnocovat. A hlavně – jak pomocí dat realizovat vaši energetickou strategii. Tak, abyste řídili energetiku vaší firmy strategicky a efektivně snižovali své náklady, ale také uhlíkovou stopu.

Energetická data v kontextu nestálých cen energií a tlaku na snižování emisí CO2 sehrávají klíčovou roli. Naučíme vás, jak je efektivně sbírat a získávat z nich informace, které potřebujte pro vaše rozhodování o nejlepší alternativě investice.

Záznam webináře Jak snižovat náklady na energetiku a emise CO2 (25. 4. 2024)

Zjistíte: ‍❓ jak sledovat, kolik spotřebováváte energie v jednotlivých měsících, týdnech, dnech nebo i hodinách, ❓ které průkazy energetické náročnosti je potřeba u vašich budov obnovit v tomto roce, příštím nebo tom následujícím, ❓ kolik uhlíkové stopy vyprodukuje vaše administrativní budova, výrobní závod nebo vozový park, ❓ jaké energetické standardy musíte dodržovat a jak si je pohlídat.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size