Druhým hostem podcastu Go Green je Karel Plotěný, jednatel a spoluzakladatel členské společnosti ASIO TECH, spol. s r.o. Jeho podnikání by se dalo nazvat environmentálně příznivým už ze své podstaty. Oborem, v němž Karel Plotěný dlouhá léta podniká, jsou čističky odpadních vod. Karel Plotěný je nejen podnikatelem, ale věnuje se i přednáškové a osvětové činnosti na různých odborných konferencích, přednáškách a seminářích.

Co pro něj znamená udržitelnost? Byla to hodnota, kterou vyznával od samého počátku podnikání, anebo něco, k čemu došel? Jaké ve vodárenství pozoruje trendy? Jdeme s dobou, anebo zaostáváme? Je přímá úměrnost mezi nízkým stočným a dobře vybudovanou vodárenskou infrastrukturou? Proč nás nic nemotivuje ke snižování spotřeby vody? Jaká opatření doporučuje rodinám i podnikům?

Moderátorem podcastu je ekolog Lukáš Žaludek.

 

Podcast byl natočen v rámci aktivit sítě Enterprise Europe Network, mezinárodní sítě, která pomáhá malým a středním podnikům se vstupem na zahraniční trhy a podporuje inovace i udržitelnost podnikání. Je spolufinancován Evropskou unií z programu Single Market Programme na základě grantové smlouvy č. 101052765 a Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR.

Podcast byl natočen ve studiu Vokál na Údolní v Brně dne 17. dubna 2024.

Podcast Ploteny 20240417 145649

podcast GoGreen Ploteny

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size