RHK Brno
www.rhkbrno.cz
 
 Hrdá RHK Brno
Krásné ráno rodině hrdé RHK Brno,  přichází k nám jaro, příští týden budou Velikonoce, Jan 12, 23, při jejichž oslavách se setkávají křesťanské a pohanské zvyky, zahajujeme novou cyklistickou sezonu, pojedete s námi cyklovýlet  ANO / NEklikněte, k ničemu se nezavazujete, máme za lubem 30 – 100 podnikatelských a střečingových kiláků s překvápkem na konci, 18. hlasujícího opět odměníme lahví výtečného vína, vítězem minulé soutěže se stal pan  Zbyněk Rosa z firmy AUKČNÍ  PORADENSKÉ CENTRUM, s.r.o.,  náš zpravodaj můžete očekávat opět 1. dubna, kdy proběhne den otevřených dveří Vaší komory, pojedeme rychlostí na hranici sonického třesku, přijďte, ještě jednou přeji krásné Velikonoce a veselé jaro,koukejte, p. s. nechmuřte, že nás ti Chomouti vyřadili, stejně ten pohár jednou nad hlavu zvedneme, Zbrojovka na jaře pokračuje,STOP! Váš Čenda Absolon
 
RHK Brno
Den otevřených dveří
spojený se slavnostním otevřením nového vstupního prostoru RHK Brno, workshopem, konzultacemi i navazováním nových kontaktů, přihlaste se, rádi Vás opět uvidíme.
Číst více
RHK Brno
 Již více než 260 firem ze 40 zemí je přihlášeno na stavebně zaměřenou konferenci, B2B jednání a exkurze ve Vídni 18.-19. 4. 2016. 
 
Číst více

 

RHK Brno
1. duben, termín pro podání daňového přiznání k dani z příjmu se blíží, NEZAPOMEŇTE!
Číst více
RHK Brno
Hledáte nové obchodní příležitosti? Podívejte se dále, zahraniční odběratelé hledají např. dodavatele kontrolních/řídících a analytických systémů pro molekulární biologii a genetiku...
Číst více

 

 

 

 

RHK Brno
 Po šest pátků jsme pro Vás připravili sérii šesti jazykových lekcí pod vedením zkušeného rodilého mluvčího. 15. dubna začínáme!
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size