Přijďte mezi nás!

 
Přijďte mezi nás!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
letošní shromáždění delegátů se blíží, svoji účast na této akci přislíbil i primátor statutárního města Brna pan Petr Vokřál, budete volit nové představenstvo na další 3 roky a máte také možnost potkat mnoho zajímavých osobností z řad našich členů, zaregistrujte se a přijďte si poslechnout, co zajímavého pro Vás připravujeme.
 
 
Naše soutěž z minulého čísla má svého vítěze, je jím pan Martin Černoušek, ředitel společnosti ExploR Capital a.s., jeho názor na dílo Adama Smitha si můžete přečíst ZDE. Prosím Vás, 2. a 4. v pořadí, která/který pozná muže vyobrazeného na tomto obrázku, vyhrává další lahev vynikajícího vína. Pojďme!
Čenda
Máme nový vzdělávací projekt, zapojte se!
Dovolujeme si Vás pozvat na Shromáždění delegátů RHK Brno, které proběhne 6. 3. 2017 a můžete se na něm setkat i s primátorem města Brna Petrem Vokřálem.
VZDĚLÁVÁNÍ
Zajímáte se o svoji finanční budoucnost? Chcete v určitém čase začít čerpat doživotní rentu? Přijďte na tento seminář, dozvíte se více.
AKTUÁLNĚ
Podívejte se na daňový kalendář pro rok 2017, seznamte se s připravovanými novinkami či si pouze stáhněte potřebné formuláře.
NABÍDKY A POPTÁVKY
Zahraniční firmy hledají obchodní partnery na českém trhu. Podívejte se, zda zde není příležitost i pro Vás. Hledá se např. dodavatel obalů a balících služeb.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size