Kdo vyhraje?

 
Kdo vyhraje?
 
Vážené dámy, Vážení pánové,
 
také v letošním roce jsme nezapomněli na soutěž o nejlepší malou a střední firmu města Brna TOP MSP, právě běží hlasování mezi nominovanými firmami, nezapomeňte rozdat hlasy svým favoritům a tím je posunout  do dalšího kola soutěže.
Hlasujte ZDE!
A když už jsme u soutěží, tu v minulém čísle zpravodaje nikdo nevyhrál. Že by baňka vína nebyla dostatečnou motivací? Zkusím tedy cenu jinou, devatenáctý respondent vyhrává vstup pro 2 osoby na naši parádní grilovačku, bečku a vínko 2. 6. Kolik podnikatelských setkání jsme uspořádali? /36/58/62/ Soutěžte, těšíme se, čeká nás fajn odpoledne.
 
Čenda
PARTNERSTVÍ
Navázali jsme spolupráci s novým ekonomickým online magazínem PEAK. CZ, který mapuje události světové i české ekonomiky a byznysu. 
KURZ
Připravili jsme pro Vás druhý běh kurzu s lektory a kouči z praxe, vhodný pro každého manažera, který chce rozvíjet exportní potenciál firmy.
DEN PRO RODINU
Vezměte svoje partnery, děti i další rodinné příslušníky a pojďte s námi do ZOO. Čeká nás pohodové odpoledne. Registrujte se včas, kapacita je omezena. 
SOUTĚŽ
Soutěž založená společností DHL Express i letos ocení nejlepší exportéry. Přihlaste svoji firmu, podpoříte tímto krokem její exportní příležitosti.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size