Co nás čeká a nemine!
 
Vážené dámy, Vážení pánové,
 
ještě pořád prázdniny, snad chvíli nebyznys, a proto si Vám dovolím na pláž v Karibiku či na Maledivách doporučit skvostný román od Martina Reinera Básník. 11. z Vás, kdo nám napíše, kdo je hlavním hrdinou tohoto románu a kde má v Brně pamětní desku, vyhraje láhev skvělého bílého. 
 
A teď už bez kompromisů k věci: 
  • 13. září se vracíme k naší tradici zářijových golfových turnajů, letos se na všechny příznivce tohoto sportu těšíme na Kaskádě
  • 5. října začíná další běh kurzu Manažer mezinárodního obchodu
  • 9. října startuje Kontakt-Kontrakt.
Zůstávejte na příjmu, podzim bude natlakovaný energií, spektakulárními akcemi a zahraničními misemi! 
 
Čenda
SEMINÁŘ ZDARMA
Nařízení Evropské unie vstoupí v účinnost 25. 5. 2018. Nová směrnice přináší obrovské restrikce, regulace a povinnosti při práci s osobními údaji pro všechny organizace bez výjimky.
PODNIKATELSKÉ MISE
Hledáte nové odběratele či dodavatele, uvažujete o rozšíření svých aktivit do zahraničí? Zajímavou možností je Vaše zapojení do podnikatelských misí připravovaných ve spolupráci se statutárním městem Brnem a Jihomoravským krajem.
NABÍDKA ČLENSKÉ FIRMY
Poznejte, jak se správně prezentovat na webu, jak využít on-line reklamu, e-mail marketing, sociální sítě, PPC kampaně a řadu dalších možností digitálního marketingu. Sleva pro členy RHK Brno 20%.
KONFERENCE
HK ČR ve spolupráci s Ministerstvem zahraničních věcí ČR a partnery Vás srdečně zve na KRAJSKOU EXPORTNÍ KONFERENCI, která se uskuteční 7. září 2017.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size