Rok poté
Vážené dámy, Vážení pánové,
i v novém roce Vám budeme servírovat lahůdky, začínáme naším již tradičním třetím prvním podnikatelským retroplesem, ale hned 23. 1. 2018 se dostaneme k vážnému tématu, na jehož úspěšné implementaci do praxe do značné míry závisí budoucí konkurenceschopnost naší ekonomiky, jedná se o Průmysl 4.0. Ve spolupráci s  INDUSTRY CLUSTER 4.0 připravujeme již 2. ročník mezinárodní konference, který jsme tentokrát nazvali „Rok poté“, součástí konference budou i b2b jednání, registrujte se včas, prostor pro jednání je omezen.
Abych nezapomněl, 7. prosince v rámci pasování nových členů nás poctí svojí návštěvou i prezident HK ČR pan Vladimír Dlouhý, všichni jste zváni.
Zůstaňte na příjmu, jedeme!
Čenda
TOP MSP
Vítězem soutěže TOP MSP 2017 se stala firma Holek Production s.r.o., gratulujeme i dalším oceněným. Podívejte se, co se dělo v průběhu večera.
SEMINÁŘ
Jak funguje, co obnáší, jak nejlépe využít...
K tomuto aktuálnímu tématu pořádáme 6. prosince bezplatný seminář.
 
SEMINÁŘ
Praktické dopady směrnice č. 2016/943/EU o ochraně nezveřejněného know-how a obchodních informací, to je téma semináře připravovaného na 29.11.
KONZULTACE
Využijte možnost konzultovat problémy související s německým právem s právničkou hovořící česky. Pro členy konzultace zdarma.
NABÍDKA ČLENA
Účastníci podnikatelského setkání v Redutě měli možnost ochutnat vynikající vína ze sklepa Maryša. Podívejte se na nabídku vytvořenou speciálně pro naše členy.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size