Kdo vyhrál?
Vážené dámy, vážení pánové,
výsledky posledního hlasování oznámíme příští týden, protože je třeba hbitě okomentovat následující: Obdrželi jsme dárek od naší hyperaktivní a srdcařské členské firmy HUTIRA - BRNO, s.r.o. a chceme se od Vás dozvědět další zajímavé informace, poprosíme opět o vyplnění opravdu krátkého dotazníčku, tentokrát vyhrává prvních 10 respondentů ankety, a to 2 vstupenky na hokejové utkání hokejových legend ČR a Izraele, které Hutiráci sponzorují.
S přihlášenými na podnikatelské setkání Byznys trefa se těším na přestřelku ve čtvrtek 21.3. a všem přeji příjemně strávený víkend.
Čenda
P.s. Nedělní utkání naší členské firmy v Budějicích nám hodně napoví, držme palce ... Ale oba dosavadní jarní zápasy byly jako za starých lužáneckých časů, to je ta cesta, to je ten směr!
PORADENSTVÍ
Kontaktujte nás, jsme připraveni nasměrovat Vás přímo na osobu, která Vám s řešením pomůže. Jako bonus získáte první konzultaci za zvýhodněnou členskou cenu!
TOP MSP
Na shromáždění delegátů RHK Brno byla vyhlášena soutěž TOP MSP 2019. Nominovali jsme všechny členské firmy - právnické osoby do 250 zaměstnanců. Navrhněte další brněnské firmy, které by v této soutěži neměly chybět.
INFORMUJEME VÁS
Jak jistě víte, jedním z volených orgánů RHK Brno je smírčí komise. Jejím úkolem je předcházení sporů mezi členy komory. Využijte také vy jejích služeb, první jednání po dlouhé odmlce právě proběhlo.
NOVÍ ČLENOVÉ
Koukněte na firmy, které od března rozšířily naše řady, třeba mezi nimi najdete nové zákazníky či spolupracovníky.
KONFERENCE
Přijďte se seznámit s novými trendy
v
 oblasti digitalizace, automatizace, inovací a pod. Podiskutujete
s
 kolegy z branže nad těmito technologickými trendy.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size