Business club
Vážené dámy, vážení pánové,
děkuji všem účastníkům naší soutěže. Vítězné firmy, které se setkají dnes na festivalu v Šidlenách, jsou: Bioveta, a.s., ASK Chemicals Czech s.r.o, Haška Petr, Babická Jana a EFA compliance s.r.o.
Závěrem mi dovolte Vás upozornit, že princezny nejsou jen v pohádkách! Dne 20. listopadu nás navštíví Její Jasnost Maria-Pia Kothbauer,
princezna z Lichtenštejna a současně i velvyslankyně pro ČR, a uvede nás do hájemství vztahů knížectví s naší zemí. Přijďte, očekávám přetlak myšlenek, dostatek prostoru bude i pro diskusi!
Čenda
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Přijďte a oslavte s námi, že žijeme ve svobodné zemi a ve svobodném a prosperujícím prostoru EU. V kině ART 7. 11. si toto výročí připomeneme a oceníme nejlepší malé a střední firmy brněnského regionu.
KULATÉ STOLY
Japonsko, Latinská Amerika, Severní a Subsaharská Afrika, USA a Indie to je zaměření akce pro exportéry konané 9. října 2019 na RHK Brno.
VZDĚLÁVACÍ AKCE
Elektronizace objednávkového procesu, sledování průběhu zakázek, optimalizace zisku pomocí dynamické cenotvorby jsou hlavními tématy připraveného semináře.
VZDĚLÁVÁNÍ
Dostaňte výhody digitálního věku na svou stranu. Naučte se ovládat základní nástroje online marketingu a držte si konkurenci od těla. Sleva pro členy RHKB - 30% při nákupu celého kurzu.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size