Milion chvilek pro...
Vážené dámy, vážení pánové,
pozor, lahůdka: Připravili jsme pro Vás mimořádně zajímavý Business Club s názvem Milion chvilek pro investování, našimi hosty budou ekonom Pavel Kohout a investor Petr Stuchlík, kteří se s Vámi podělí o zkušenosti s investováním a řízením firmy v dobách dobrých, ale i obtížných, bude to přetlak myšlenek!
Závěrem Vás poprosím ještě o reakci na aktuální dotaz médií: Potýká se Vaše firma s nějakými problémy či omezeními, které způsobil koronavirus? ANO / NE, v případě potřeby delšího vyjádření pište v odpovědi na tento e-mail.
Čenda
SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ
Dovolujeme si Vás touto cestou pozvat na shromáždění delegátů RHK Brno, které se uskuteční 9. března od 15:00 na RHK Brno.
GO GREEN!
Zvažujete pořízení elektromobilu či bateriového vozidla pro Vaše podnikání? Chcete vybudovat dobíjecí stanici? Využijte k tomuto kroku dotaci až do výše 250.000,-Kč.
OBCHODNÍ MISE
Ve spolupráci s Jihomoravským krajem a Velvyslanectvím ČR v Záhřebu Vám nabízíme účast na obchodní misi do Záhřebu a Zadaru.
SEMINÁŘ
10.3. se uskuteční workshop na téma Kybernetická bezpečnost a její řešení v návaznosti na kybernetické útoky, které se objevily v nedávné době v České republice (nemocnice Benešov, OKD a další nezveřejňované incidenty).
KONZULTACE ZDARMA
Ve spolupráci s členskou firmou LESENSKY.CZ, jsme pro Vás připravili bezplatné konzultace v oblastech PR a marketingu, ty probíhají vždy při významných brněnských veletrzích.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size