Předvánoční výlet!
Vážené dámy, vážení pánové,
konečně snad se začínáme blížit normálu! Po dlouhé době pojedeme bez virtuálu – ve středu 9. prosince proběhne dlouho avizovaná business snídaně na téma Employer Brand. Počet míst je omezen na 8 osob, neváhejte a přihlaste se.
A teď pozor: 17. prosince vyrazíme na předvánoční asi tak dvanáctikilometrovou procházku z Brna do Bílovic a zpět. Připravte si teplé prádlo, svačinku, ovoce zpracované metodou řízeného kvašení, kalíšek a pojďte s námi.
Jsme mladí a neklidní a chceme se bavit!
Čenda
INDUSTRY CLUSTER 4.0
Logistika a štíhlá výroba v průmyslu 4.0, agilní metody řízení, MES systémy, digitalizace výroby a údržby, automatizace, AutoCad jsou jen některé z kurzů, kterých můžete využít.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.
AKTUÁLNĚ
Představujeme nejnovější počin naší členské firmy CTP. Moderní coworkingový prostor v samém srdci Brna. S klubovou atmosférou, atraktivními designovými prvky, špičkovou IT infrastrukturou a bezpečností. To je CLUBCO, cowork v areálu business parku Vlněna.
AKTUÁLNĚ
Podpořte aktivitu našich dvou členských firem. Doneste malý dárek do Hůlkárny na Panskou 9 Brno, udělejte radost lidem v nelehké životní situaci. Děkujeme a společně s Ligou vozíčkářů se těšíme na dobro!
GRATULACE K ÚSPĚCHU
Gratulujeme především našim členským firmám S.A.B. Aerospace, MCAE Systems a ARTIN k jejich skvělým výsledkům.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size