Na max!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
diskuse na evropské úrovni s JC&KV arcivévodou Karlem byla natlakována silnými myšlenkami, názory a vizemi. Bylo zcela zřejmé, že charismatický arcivévoda pracuje s časem jako geolog.
 
A teď pozor: TESCAN ORSAY HOLDING slaví třicáté narozeniny! Jeho šéf, bourák a vizionář Jaroslav Klíma vybudoval nadnárodní holding se sídlem v Brně. Více takovýchto Tescanů a Jaroslavů Klímů pro naše město, náš region a naši ekonomiku. Děkujeme, všechno nejlepší a hlubokoklon!
Čenda
GRATULACE
Projekt naší členské firmy Astra Motor se dostal mezi TOP 5 projektů Průmyslu 4.0 za rok 2021, které již podruhé vybral Svaz průmyslu a dopravy ČR.
INDUSTRY CLUSTER 4.0
IC 4.0 vás zve na:
 
SOUTĚŽ
Dovolte, abychom vás jménem HK ČR pozvali k účasti v 27. ročníku tradiční soutěže Exportér roku 2021 pořádané Hospodářskou komorou České republiky ve spolupráci se Středním podnikatelským stavem.
GRATULACE
Gratulujeme naší členské firmě ASIO NEW, spol. s r.o. ke třetímu místu v anketě IBM Firma roku 2021 Jihomoravského kraje.
NABÍDKA ČLENA
Členská firma AETNA, spol. s r.o. připravila pro členy RHK zajímavou nabídku kvalitních smartphone NOKIA 7.2 za zajímavou cenu 3450Kč vč. DPH a se zárukou.
NABÍDKA ČLENA
Členská firma RHK Brno STAREZ - SPORT, a.s. Vám nabízí možnost využít volné kapacity rekreačních areálů na Vysočině.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size