Vernisáž a soutěž!
Vážené dámy, vážení pánové,
včera večer se u nás uskutečnila vernisáž výstavy Křížová cesta Vladimíra Svobody. Předseda vlády ČR Petr Fiala se nakonec vzhledem k řečnickému maratonu v Poslanecké sněmovně byl nucen omluvit, hejtman JMK Jan Grolich, 1. náměstek primátorky Petr Hladík, Její Jasnost Maria-Pia Kothbauer a mnoho dalších významných osobností si večer náležitě užilo, koukejte.
 
A teď pozor: Vernisáže se zúčastnili i tito dva muži. Napište u obou jejich jméno, příjmení a funkce. První, kdo správně uhodne, vyhraje tentokrát 3 (!) lahve vynikajícího vína!
Čenda
P.S. V neděli končí volby delegátů na Shromáždění delegátů RHK Brno, nezapomeňte hlasovat zde.
VZDĚLÁVÁNÍ
Mezinárodní obchodní operace - CELNÍ PROBLEMATIKA, jsou poslední dvě témata našeho kurzu. Registrace na obě akce je otevřena.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Zveme Vás  25. ledna 2022 na seminář, který Vám pomůže získat ucelené znalosti o tom, jak efektivně rozvíjet Vaše podnikání na ruském B2B trhu.
DOTACE
I v letošním roce se otevírá  řada možností jak získat finanční prostředky pro rozvoj Vaší firmy, podívejte se.
WEBINÁŘ
Zveme Vás v spolupráci s naší členskou firmou na prakticky zaměřený workshop, který Vás seznámí s budováním a udržováním týmu v online prostředí.
ANKETA
Potřebujete francouzsky hovořící zaměstnance? Staňte se součástí mapy francouzštiny a podpořte výuku tohoto jazyka na českých školách.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size