Sláva Ukrajině!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
reagujeme na bezprecedentní a šílenou putinovskou agresi vůči Ukrajině, rozhodli jsme se poslat finanční prostředky ukrajinské ambasádě, nadaci Člověk v tísni a prostřednictvím našeho clusteru IC4.0 záporožské obchodní komoře.
Ve spolupráci  s Jihomoravským krajem a Úřadem práce připravujeme pravidelnou a systémovou nabídku pracovníků z Ukrajiny, kterou Vám budeme posílat.
Prosím, abyste se seznámili s vyjádřením prvního náměstka primátorky statutárního města Brna Petra Hladíka k aktuální situaci: ZDE. Petr vše formuluje zcela jasně včetně prosby, abychom se s pomocí přidali k Brnu.
 
Čenda
 
I v této mrzuté době z jiného soudku:
RHK Brno se spojuje s hotelem International!
Dohodli jsme se s naším členským hotelem International na tom, že spolu strávíme pátek a sobotu 18. – 19.03.! Kupte si vstupenku na Diamantový ples hotelu International do restaurace Lucullus za 5.900,-Kč a vstupenku na ples Návrat osmdesátek máte v ceně. Vím, že jsou mezi námi tvrďáci, kteří přímo z Husy na provázku odtančí přes Zelňák do Íčka, a to bez minuty spánku a v jedněch botkách!
RETROPLES
18. března 2022
Divadlo Husa na provázku
PLES
19. března 2022
Hotel International
NABÍDKA ČLENA
Naše členská banka ČSOB je připravena pomoc členům RHK Brno s otevřením nových účtů a poskytnutí nutné součinnosti v souvislosti se vzniklou situací.
VZDĚLÁVÁNÍ
Seznamte se s pravidly uplatňování DPH a celními předpisy při provádění zahraničního obchodu se zbožím v komplikovanějších případech.
VZDĚLÁVÁNÍ
Ve spolupráci s Masarykovou univerzitou  Vás zveme na přednáškový blok nově  otevřené SMART CITY ACADEMY 2022.
DOTAČNÍ PROGRAM
Dovolujeme si Vás pozvat na webinář k vyhlášenému dotačnímu programu Jihomoravského kraje "Karavanová stání".
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající i zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size