Druhé pasování!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
v tomto týdnu proběhlo první pasování nových členů, koukněte na fotky! Panovala skvělá atmosféra, přijďte se podívat na druhou část této stále oblíbenější akce, a to v pátek 20. května, hosty budou nastupující guvernér ČNB Aleš Michl a hlavní ekonom investiční skupiny DRFG Martin Slaný. Bude plno, program bude natlakovaný, prosím o dochvilnost.
 
A teď pozor: Na poslední chvíli se podařilo zařadit do programu pasování překvapení, které bych nazval: „Na dřeň s M.!“ 13. z Vás, kdo napíše, oč se bude jednat, vyhraje skvělé víno a luxusní paštiku.
 
Připomínám ještě naši poslední předprázdninovou kontaktní akci, 9.6. se můžete setkat s hráčkami Žabin Brno a partnery klubu v jejich domovské hale Rosnička a blízké restauraci. Přijďte si vyzkoušet basket (já už jsem si tým poskládal) nebo u grilovačky a decka/šnytku navázat nové kontakty, registrace otevřena.
 
Jsme RHKB, hlavy v oblacích, nohy pevně na zemi!
 
Čenda
NADACE PARTNERSTVÍ
Jannis Samaras, Libor Winkler, Václav Muchna, Martin Hausenblas a desítky dalších osobností českého byznysu se potkají 17. června v Brně na Aukci pro přírodu. Během netradičního charitativního večera Nadace Partnerství si účastníci mohou vydražit jeden z 30 potomků památných stromů a podpořit tak projekt Sázíme budoucnost.
GO GREEN!
Výzva Úspory vody v podnicích otevřena. Více o výzvě zde. Praktické tipy na semináři Go Green: Jak šetřit vodou.
WORKSHOP
Jaké jsou nástroje digitálního marketingu? Jak jejich využitím ovlivníte svůj business?
Přihlaste se na půldenní workshop a posuňte svůj business na vyšší úroveň!
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Přijeďte 26. května 2022 do Žiliny na B2B individuální jednání českých a slovenských firem, která jsou určena pro podniky z odvětví strojírenství, elektrotechnika, energetika a ekologie.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size