Kontakt-kontrakt
Vážené dámy, vážení pánové,
připomínám, že ve čtvrtek 9. 6. proběhne poslední předprázdninové podnikatelské setkání, podíváme se za nejlepším brněnským ženským basketbalovým týmem Žabiny Brno. Můžete potkat vícemistryně světa z roku 2010 Ivanu Večeřovou a Hanu Horákovou. Z aktuálních hráček pak Petru Záplatovou, Elišku Hamzovou a Natálii Stoupalovou. Registrace je možná do dnešní půlnoci.
Minulý týden jsme odehráli obchodní misi do Plovdivu a Staré Zagory. Delegace pod vedením 1. náměstka primátorky statutárního města Brna Petra Hladíka představila bulharským partnerům ekonomický, inovační a technologický potenciál našeho města a regionu, čtěte zde.
Jsme RHKB, stále vpřed, až na samý horizont!
Čenda
KONTAKT-KONTRAKT
Získejte ve dnech 4. - 7. října 2022 nové obchodní příležitosti v rámci osvědčené kooperační platformy propojující výhody stále populárnějšího matchmakingu formou dvoustranných setkání s přesným časovým harmonogramem, která letos opět uskuteční v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající i zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje.
VZDĚLÁVÁNÍ
Praktické školení, kde se i jako laik naučíte jednoduše, rychle a samostatně vytvářet skvělou grafiku. Nepotřebujete žádnou dosavadní zkušenost ani znalost grafických programů.
LADIES CLUB
Náš pravidelný Ladies Club se dočkal devátého setkání, které hostila paní prof. Danuše Nerudová a které proběhlo na krásné terase Provozně ekonomické fakulty Mendelovy Univerzity v Brně. 
VZDĚLÁVÁNÍ
Zapojte se do 10-měsíčního mentoringového programu od Britské obchodní komory, který trvá od září do června a jeho hlavním cílem je podpora žen v byznyse a na manažerských postech.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size