Připravujeme!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
prázdniny se za pár dní ocitnou v poslední čtvrtině a je třeba řešit pracovní podzim a připravovat se na spoustu neznámých, které nás ve zbytku roku a v roce příštím čekají. Zejména s ohledem na energetiku.
 
Naší stěžejní akcí podzimu bude tradičně Kontakt-Kontrakt v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu, nezapomeňte se zaregistrovat a vybírat partnery pro podzimní jednání již nyní. Byznys jede na K-K vždy na max!
 
A pak budou následovat ostré akce v ZOO a na golfu, srolujte dolů.
 
Jsme Vaše RHKB, jsme odhodlaní, jsme neústupní!
 
Čenda
CYKLOVÝLET
Připravujeme pro Vás další z oblíbených cyklovýletů. Vydejte se s námi do okolí brněnské přehrady. Naše putování zahájíme u ZOO, kde také proběhne společenská část akce a kam můžete pozvat i své rodiny.
VZDĚLÁVÁNÍ
Praktické školení, kde se i jako laik naučíte jednoduše, rychle a samostatně vytvářet skvělou grafiku. Nepotřebujete žádnou dosavadní zkušenost ani znalost grafických programů.
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Sestavte firemní flight a přijďte si zahrát!
Čeká na Vás nejen příjemné prostředí golfového resortu Kaskáda, ale i stejně příjemní lidé a noví obchodní partneři. Letos hrajeme o putovní pohár (bez zmrzliny).
Zjistit více >
 
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající i zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje.
AKTUÁLNĚ
Naše skvělá členská firma Mauting, která letos slaví 30. výročí svého vzniku, vyrábí a vyváží moderní udírenské, varné a zchlazovací komory nebo klimakomory pro fermentaci, zrání a sušení trvanlivých salámů i sušených mas. Gratulujeme!
DOTACE GO GREEN
Výzva z Národního plánu obnovy nabízí zajímavé možnosti na pořízení technologií pro opětovné využité odpadu z vlastní produkce, v některých případech i cizí produkce. Příjem žádostí bude ukončen 30.9.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size