Budeme volit, budeme tančit

 
ČR volí prezidenta/prezidentku a RHK Brno delegáty/delegátky
Vážené dámy, vážení pánové,
 
čeká nás volební víkend. Statutární zástupci členských společností mají poslední možnost ovlivnit složení shromáždění delegátů, elektronické hlasování totiž končí v neděli o půlnoci!
Byl jsem přesvědčen, že už nikdy nebudeme pořádat žádný ples, protože to vždy byl ekonomický nesmysl, nešlo to uhrát ani na nulu. Někteří z Vás ale byli natolik asertivní a vyvinuli takový tlak, že – a teď pozor: Budeme pořádat naprosto vymknutý a úžasný NEPLES, viz níže!

Jsme Vaše RHKB. Přetlak energie, invence, projektů, ale taky spousta legrace, protože NEPLES!
Čenda
P. S. Na základě požadavku JMK si Vás dovoluji požádat o vyplnění dotazníku týkajícího se leteckého spojení z/do Brna. Tudy k dotazníku.
TANEC, ZÁBAVA
Už víte, co budete dělat 9. března večer? Budete se bavit s dalšími členy komory při našem NEPLESE! Rezervujte si místo.
ÚSPĚCHY ČLENŮ
Tišnovská firma IN-EKO TEAM s.r.o. expanduje do Indie. Jaký spatřuje na daném trhu potenciál?
AKCE ČLENŮ
Jste si jistí, že je to ve Vaší firmě opravdu tak? Anebo cítíte, že máte v této oblasti mezery, které by mohly znamenat bezpečnostní riziko? Přijďte se nachytřit na kurz!
ÚSPORY ENERGIE
Víc na úspory energie
Uvažujete o realizaci projektů snižujících spotřebu energie? Pak můžete využít úvěru Úspory energie. Je zdarma a s 0% úrokem.
AKCE ČLENŮ
Jak se připravit na těžší časy? Díky LEAN. Čerpejte know how od těch nejlepších. Konference Leanaři v Brně 2. března. Do konce ledna využijte slevu na vstupném.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size