Podpořte ekologické projekty našich členů!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
dvě naše členské firmy postoupily do finále soutěže E.ON Energy Globe, která si klade za cíl podpořit nejlepší ekologické projekty. Gratulujeme!
Svůj hlas můžete dát Biometanové stanici v Litomyšli, kterou postavila naše členská firma HUTIRA, více o projektu a hlasování najdete zde.
Nebo můžete podpořit Botanickou zahradu Masarykovy univerzity, zahrada zavedla celou řadu opatření, která mohou být inspirací pro každého z nás, čtěte a podpořte tento projekt zde.
Jsme Vaše RHKB. Vždy a všude, každou sekundu, každý milimetr!
Čenda
KONTAKT–KONTRAKT
Spustili jsme portál naší každoroční akce Kontakt-Kontrakt, registrujte se a vybírejte partnery pro jednání s předstihem.
ENTERPRICE EUROPE NETWORK
Zahraniční firmy hledají výrobce přístřešků pro auta, distributory izolačního materiálu... Podívejte se, zda nenajdete příležitost také pro svoji firmu.
PODCAST
Přežijí ale jen ty, které finanční nebo personální problémy řeší včas a správně. Jaké cesty vedou k záchraně, diskutují v podcastu zkušený krizový manažer Jaroslav Skoták a jednatelka naší členské firmy FENIX SEARCH Lucie Sedláčková.
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Vydejte se s námi na výlet! Dozvíte se mnoho zajímavého o hradu Děvičky, projdete se, navážete nové kontakty a ochutnáte sklenku dobrého vína.
SBÍRKA
Cílem je návrat
Je název připravovaného filmu slavného českého horolezce Radka Jaroše, kterého můžete potkat na našem zářijovém golfovém turnaji. Přispět na tento zajímavý projekt můžete na hithitu do 7. 7.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2024 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

<

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size