Přední evropský letecký veletrh ILA promění Berlín v mezinárodní centrum leteckého průmyslu a místo setkání zástupců průmyslu, politiky, ozbrojených sil a akademické obce, aby diskutovali o aktuálních výzvách a příležitostech. Vystavující subjekty představí svůj nejnovější vývoj, inovativní řešení a výzkumné projekty kolem tří klíčových témat: inovace, nové technologie a udržitelnost. V rámci matchmakingové akce #ILAconnectandmeet se pak během veletrhu 5.–7. června 2024 setkají vystavovatelé a návštěvníci z mnoha evropských zemí i z celého světa. Jedná se o jedinečnou příležitost k navázání nových obchodních kontaktů, partnerství a kontraktů.

Na matchmakingové platformě (viz odkaz ZDE) se můžete již nyní přihlásit a vyplnit svůj firemní/organizační profil, kde popíšete nabízený či poptávaný typ spolupráce (produkt, služba, partnerství atd.). Registrační profily jsou následně zveřejněny v online katalogu, v němž si přihlášení účastníci vybírají protějšky, které mohou požádat předem o společné setkání. Druhá strana pak může schůzku buď potvrdit, anebo odmítnout. Přijaté schůzky se pak uskuteční během ILA v Berlíně dle Vaší časové dispozice indikované v přihlašovacím formuláři.

+++ Spojte se s partnery a zákazníky +++ Objevte nové produkty a služby +++ Připravte nákupy nebo projekty +++ Poznejte nové dodavatele +++ Získejte informace o nejnovějších trendech.

Témata:

  • AVIATION
  • SPACE
  • DEFENCE & SUPPORT
  • INDUSTRY SUPPLIERS
  • ADVANCED AIR MOBILITY
  • EUROPEAN PROJECT COLLABORATION, in particular Horizon Europe Pillar II

Proč se účastnit?

Jako nákupčí - najděte kvalifikované dodavatele z Evropy i mimo ni
Jako market/sales manager - najděte nové zákazníky z Evropy i mimo ni.
Jako vývojář produktu - najděte partnery pro diskusi o nových technologiích a inovativních řešeních.
Jako manažer výzkumu a vývoje - najděte technologické a výzkumné partnery pro své výzkumné a vývojové aktivity.
Jako iniciátor projektů - vyhledávejte partnery pro spolupráci na projektech financovaných z evropských fondů.

Jazykem těchto aktivit bude angličtina. Účast je bezplatná. Upozorňujeme ovšem, že přístup na místo konání v Berlíně je umožněn pouze s platnou vstupenkou pro obchodní návštěvníky. Vstupenky se dají zakoupit zde (pro české firmy řešíme možnost zajistit je eventuálně zdarma, respektive za výhodnějších podmínek). Ceny za jednodenní vstupné jsou 49 EUR (do 31. března) a 60 EUR (od 1. dubna). Při plánování schůzek mějte navíc na paměti, že vstup platí od 10:00 hodin.

V případě dotazů či zájmu o účast nás neváhejte kontaktovat:  Mgr. Oto Hrdlička, tel: 532 194 918, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size