Nabízíme Vám možnost zapojení do každoroční mezinárodní akce pro vodíkový průmysl a palivové články, která proběhne 8.–9. října 2024 ve Stuttgartu. Zahrnuje anglicky mluvenou konferenci s interaktivními plenárními zasedáními i workshopy a mezinárodní veletrh. V rámci doprovodného programu lze využít také předem domluvených schůzek s dalšími přihlášenými účastníky.

Tato událost je jedním z předních mezinárodních veletrhů a konferencí zaměřených na vodíkové technologie a palivové články. S více než dvacetiletou historií patří k nejdéle pořádaným akcím v tomto odvětví. 

Svým interaktivním formátem zajišťuje technologické prvenství spolkové země Bádensko-Württembersko a aktivně podporuje podnikání v oblasti Stuttgartu, jednoho z hospodářsky nejsilnějších regionů v Evropě. hy-fcell je jedním z nejdůležitějších míst setkávání v tomto odvětví a nabízí odborníkům i nováčkům ideální platformu pro diskusi o technologickém pokroku, předávání znalostí a otevírání mezinárodních trhů.

Kromě výstavy a konference hy-fcell podporuje rovněž B2B matchmakingová akce sítě Enterprise Europe Network s cílem vytvořit smysluplné obchodní příležitosti. Účastníci si tak mohou před jejím začátkem sjednat 20minutové bilaterální 1:1 schůzky s dalšími přihlášenými.

Účast na B2B matchmakingu je bezplatná.

Zaregistrovat se pro jednání můžete ZDE.

Matchmakingovou akci pořádají Handwerk International Baden-Württemberg, Steinbeis Europa Zentrum, IHK Region Stuttgart a IHK Reutlingen ve spolupráci s Enterprise Europe Network za podpory RHK Brno.

Témata:

  • Fuel cell components
  • Hydrogen production and infrastructure
  • Fuel cell systems / Balance of plant
  • Fields of application for hydrogen technologies
  • Manufacturing technology for fuel cell components and systems
  • Research, development, services
  • Fields of application for fuel cells, projects

S registrací na matchmaking během hy-fcell vám zároveň poskytneme vstup na veletrh zdarma. Přístup na konferenci v něm však není zahrnutý, proto si na ni musíte zakoupit vstupenku, jestli se chcete zúčastnit této části programu. Pokud se zaregistrujete do našeho B2B matchmakingu, získáte 20% slevu (zašleme vám e-mailem na vyžádání slevový kód).

V případě dotazů kontaktujte RHK Brno: O. Hrdlička, tel: 532 194 918, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Podporovatelem této akce je rovněž Česká vodíková technologická platforma (HYTEP).

 

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size