Velvyslanectví Tuniska v ČR si vás dovoluje informovat, že Podnikatelské centrum Sfax, Agentura na podporu průmyslu a inovací a Obchodní a průmyslová komora Sfax pořádají ve dnech 20. a 21. listopadu 2024 na mezinárodním výstavišti ve Sfaxu 11. ročník veletrhu podnikání pod heslem GO ENTREPRENEUR.

Přehlídka, která se stala zásadní událostí pro různé národní hospodářské subjekty, je jedinečnou příležitostí pro setkání a obohacení prostřednictvím výměny nápadů a zkušeností mezi návštěvníky a vystavovateli.

Firemní veletrh představuje skutečné místo výměny, učení a prohlubování znalostí pro všechna témata, která ovlivňují každodenní život společnosti.

Představuje také místo setkání promotérů, investorů, podnikatelů, průmyslníků, obchodníků, poskytovatelů služeb, řemeslníků, zemědělců, vedoucích pracovníků podniků, asociací, masmédií, zástupců ministerstev, organizací, správních orgánů, bank, finančních institucí a zástupců občanské společnosti.

Během dvou dnů se uskuteční dva hlavní semináře, více než 40 minikonferencí a kulatých stolů vedených odborníky a experty, kteří se budou zabývat tématy souvisejícími s tvorbou projektů, obnovou developmentu, financováním společností, franšízou a mentoringem. Tato akce je organizována kolem kapitol jako doprovod, financování, inovace a průmysl 4.0, Startup Booster a Franchise Expo Sfax.

Podnikatelská výstava bude hostit více než 6000 návštěvníků, více než 100 profesionálních vystavovatelů a několik workshopů, na kterých se můžete učit, budovat vztahy a podnikat kroky k navázání partnerských setkání a iniciativ k vytváření sítí.

Akce, kterou si nesmíte nechat ujít, abyste urychlili vznik nebo růst své společnosti a rozvíjeli své sítě! Jedinečná a odlišná událost! n ° 1 výstava o podnikání a rozvoji podnikání v regionech jižního Tuniska.

Další podrobnosti ZDE.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size