Síť Enterprise Europe Network ve spolupráci se společností Mikrocentrum, pořadatelem veletrhu Precision Fair zve české zájemce 13. a 14. listopadu 2024 na mezinárodní matchmaking formou předem domluvených schůzek s dalšími přihlášenými účastníky během této výstavy v nizozemském s-Hertogenboschi. Je určen širokému spektru zainteresovaných firem z odvětví přesných technologií a velké vědy z různých zemí, které mají zájem o sdílení nových projektových nápadů a obchodních příležitostí.

Naše stroje a zařízení jsou stále rychlejší, chytřejší a dokonalejší - od chytrého telefonu přes vesmírné teleskopy až po lékařské přístroje a čipy. K jejich vývoji jsou však zapotřebí komplexní technologická řešení, kde je nezbytné stále menší a přesnější měření, inženýrství a výroba. Složitost je taková, že tato řešení lze realizovat pouze prostřednictvím spolupráce s řadou partnerů. Během těchto dvou dnů se veletrh Precision Fair 2024 stane největším místem setkání v západní Evropě v oblasti přesných technologií a Big Science za účasti předních zástupců renomovaných firem z oblasti přesných technologií, výrobců, vzdělávacích institucí, vládních agentur, technických univerzit či vědeckých a inkubátorových programů.

Můžete si zde prohlédnout vysoce a ultrapřesná řešení v rámci následujících témat:

  • Mechatronic Engineering & Systems
  • Metrology 
  • Vacuum & Clean
  • Micro Processing & Motion
  • Laser & Photonics
  • Production for high precision

Proces zapojení do matchmakingu je velmi jednoduchý: Prvním krokem, který musíte udělat, je, že se zaregistrujete na webové platformě ZDE, vyplníte váš firemní profil a popíšete nabízený či poptávaný typ spolupráce. Registrační profily jsou následně zveřejněny v online katalogu, ve kterém si přihlášení účastníci z řad vystavovatelů a návštěvníků vybírají potenciální partnery k jednání. Ty pak mohou požádat o schůzku. Protistrana může setkání buď přijmout, anebo odmítnout. Přijaté schůzky se uskuteční během veletrhu na konkrétním místě a v předem domluvený čas.

Stručné shrnutí

  • Využijte kombinace mezinárodního veletrhu, konference a dvoustranných jednání
  • Zúčastněte se odborné konference (zpoplatněná účast, více ZDE) a setkejte se s hlavními řečníky z odvětví přesných technologií a velkých vědeckých projektů (CERN, ESRF, ITER, EELT, ESS, ESA, ET, ...).
  • Poznejte řadou klíčových aktérů (mezi)národních sítí přesných technologií EUSPEN, DSPEILOnet ...)
  • Objevte významné hráče nizozemské sítě pro špičkové a přesné technologie v regionu Brainport (jihovýchodní část Nizozemska)
  • Setkejte se se zástupci nejrůznějších malých a středních podniků, výrobců OEM, nadnárodních společností, dodavatelů, začínajících technologů, vědců a zprostředkovatelů
  • Identifikujte v krátkém čase mnoho potenciálních projektových nebo obchodních partnerů
  • Připravte se a vyberte si schůzky předem
  • Předem domluvená setkání na místě v délce 30 minut

Další podrobnosti a možnost přihlášení do matchmakingvé platformy zdarma ZDE.

V případě dotazů kontaktujte RHK Brno: O. Hrdlička, tel: 532 194 918, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size