Technologie- und Gründerzentrum Bautzen GmbH vás zve na 11. ročník veletrhu Ostsächsische Maschinenbautage (OMT), který se uskuteční 16. a 17. října 2024 v Budyšíně. Akce je určena podnikům z oboru strojírenství a kovoobrábění, poskytovatelům služeb v oblasti strojírenství a také univerzitám a výzkumným institucím, které jsou prostřednictvím výuky a výzkumu spojeny se strojírenstvím a výrobními technologiemi.

Jednou za dva roky se na Východosaských strojírenských dnech na výstavišti TGZ v Budyšíně setkávají firmy z oboru strojírenství, strojů a zařízení a obrábění kovů. Letos se zaměří na téma „Softwarová řešení a řešení umělé inteligence pro efektivní výrobu“. Vzhledem k rostoucímu tlaku na malé a střední podniky, aby vyráběly efektivněji, ekologičtěji a udržitelněji, jsou inovativní softwarová prostředí a umělá inteligence považovány za potenciální podporovatele. Akce se zaměří na řešení, která jsou přínosná zejména pro malé a střední podniky. Návštěvníkům veletrhu OMT 2024 bude v rámci kolokvia nabídnut také komplexní přenos znalostí. Kooperační burza nabízí také možnost najít nové obchodní partnery a navázat cenné kontakty. Večer pro podnikatele a prohlídka podniků v den exkurze umožní neformální dialog. Doprovodná výstava nabízí také ideální platformu pro prezentaci vlastní firmy. Registrace je možná na online portálu ForumSystem.eu. Kompletní program naleznete na webových stránkách TGZ.

Na 11. ročníku OMT vás čekají následující body programu:

- Kolokvium o softwaru a řešeních umělé inteligence pro efektivní výrobu

- Výměna spolupráce za účelem navázání spolupráce s ostatními účastníky

- Doprovodná výstava firem z oblasti průmyslu, strojírenství a zpracování kovů

- Exkurze do podniků

- prohlídka města a recepce pro účastníky večer prvního dne akce

TGZ Bautzen a svaz strojírenských a kovozpracujících podniků TEAM 22 z východního Saska očekávají zástupce firem a další účastníky ze Saska a dalších spolkových zemí, jakož i ze sousední České republiky a Polska.

Na akci se nyní můžete registrovat prostřednictvím online portálu "ForumSystem.eu".

Odkaz na registraci

Důležité: Pokud se na tento portál přihlašujete poprvé, obdržíte automatické potvrzení s přihlašovacími údaji - uložte si je!

Tento přístup můžete později využít k rezervaci partnerů pro dialog v rámci výměny spolupráce.

Termíny: Registrace na kooperační burzu je možná do 30.09.2024 do 12:00 hodin.

Po tomto datu již není možné se na burzu spolupráce registrovat. Stále se však můžete přihlásit na ostatní části programu Dnů strojírenství.

Od 30.09.2024 12:00 do 11.10.2024 24:00 si můžete prohlédnout profily zúčastněných společností a rezervovat si v systému partnery pro konverzaci.

Program 11. východosaských strojírenských dnů: Následujte odkaz. Další informace najdete na domovské stránce TGZ Bautzen (v němčině).

***

Konferenční systém ForumSystem je platforma, která byla vyvinuta pro příhraniční region v rámci německo-polské spolupráce. Pokud máte jakékoli dotazy týkající se používání systému, neváhejte se obrátit na organizátory. Rádi vám také zodpoví vaše dotazy týkající se programu, harmonogramu a doprovodné výstavy. Můžete je kontaktovat e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky na čísle 03591 380-2020 (v němčině / angličtině).

Zdroj: Technologie- und Gründerzentrum Bautzen GmbH

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size