Staňte se součástí předního světového veletrhu zdravotnické techniky, elektromedicínského i laboratorního vybavení, diagnostiky a léčiv. MEDICA se koná společně s největší výstavou dodavatelů pro medicínu COMPAMED, která návštěvníkům zpřístupňuje celý řetězec zdravotnických výrobků a technologií. Letošní ročník se uskuteční 11.–14. listopadu 2024 v německém Düsseldorfu.

Seznamte se s mezinárodními účastníky přímo na místě v rámci naší zprostředkovatelské akce MEDICA Healthcare Brokerage Event 2024 během tohoto veletrhu! (Budete mít také možnost zapojit se také do virtuálních B2B schůzek.)

Přináší ZENIT GmbH a síť Enterprise Europe Network za podpory RHK Brno.

V CENTRU POZORNOSTI

Kromě předem sjednaných bilaterálních setkání nabízíme další tematické body týkající se digitálního zdraví a bezpečnosti dat, jakož i nového pracovního programu „HORIZON Europe 2025 - 2027“.

Call4Pitches

Digi Health Start-up Pitch & Horizon Europe Health Pitch

Jste inovativní start-up a hledáte investory? Nebo se chcete zúčastnit výběrového řízení programu HORIZON EUROPE? Zájemci z řad nováčků, kteří by rádi prezentovali své nápady v rámci pitchingu, nebo organizace, které hledají partnery do konsorcia pro výzkumné projekty, se mohou přihlásit!

Další informace a možnost registrace na pitch naleznete zde.

MATCHMAKING

digitální: 11. - 14. listopadu 2024

na místě: 11. - 13. listopadu 2024

Navažte kontakty s mezinárodními firmami, univerzitami, výzkumnými institucemi a klinikami z oblasti medicíny a zdravotnických technologií. Vyberte si svého potenciálního partnera pro spolupráci z více než 350 účastníků ze 40 zemí a domluvte si schůzky online nebo přímo na místě.

Navíc můžete těžit z úspěšně uzavřených kooperací v rámci této akce. Všichni účastníci z ČR, kteří nás budou informovat o nově navázané mezinárodní spolupráci (partnerské dohodě) prostřednictvím této platformy a potvrdí ji v písemném dokumentu, dostanou částku za registrační poplatek zpět. Další podrobnosti ZDE.

Běžné ceny vstupenek:

  • Firmy, sdružení, výzkumné ústavy, distributoři, investoři, business angels atd. (z ČR) 150,00 EUR*
  • Start-upy (založené po 1. 1. 2020) 75,00 EUR*
  • Veřejní nákupčí / nemocnice / domovy důchodců 0 EUR
  • Přednášející / pitchers 0 EUR

*Všechny ceny jsou netto a podléhají DPH. Registrační poplatek nezahrnuje vstupenku na samotný veletrh.

Více informací, program, seznam aktuálně přihlášených účastníků a možnost registrace (do 13. listopadu) ZDE.

V případě dotazů či zájmu o účast se neváhejte obrátit na RHK Brno, kontaktní osoba: O. Hrdlička, tel: 532 194 918, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size