Tato doprovodná akce v předvečer 65. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně, pořádaná Velvyslanectvím Čínské lidové republiky v České republice a Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, poskytne 7. října 2024 českým podnikatelům jedinečnou příležitost ke sdílení poznatků a navázání kontaktů s čínskými vystavovateli na letošním MSV.

Do summitu se zapojí přes 60 čínských firem, které představují největší zahraniční delegaci na MSV a širokou škálu strojírenských segmentů, jako jsou kovoobráběcí a tvářecí stroje a nástroje, materiály a komponenty pro strojírenství, plasty, pryž a kompozity, hydraulické a pneumatické pohony, energetika, slévárenství, svařování atd. Její členové se zajímají nejen o rozšíření trhů a rozvoj distribučních sítí, ale hledají také možnosti získávání zdrojů a investic.

Datum: 7. října 2024

Místo konání: budova "kongresák.space" (Hlinky 487/35, 603 00 Brno)

Program:

15:30-16:00 Registrace

16:00-16:30 Úvodní slovo

16:30-17:15 1. panelová diskuse

Business Outlook: Trends & Opportunities of China-Czech Machinery Industry

17:15-18:00 2. panelová diskuse

Success Stories: How to Develop Czech/CEEC & Chinese Market

18:00-20:00 Obchodní networking a recepce

Podrobnější informace včetně profilů čínských společností a registrační formulář (termín pro přihlášení do 27. září) jsou k dispozici ZDE.

Zdroj: Velvyslanectví Čínské lidové republiky v Praze


 Pozn.: S vybranými čínskými firmami (viz přehled zde) si můžete zdarma sjednat během letošního MSV také předem domluvené b2b schůzky, a to 8.-11. října v rámci naší kooperační platformy K+K. Více ZDE.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size