Jste evropský podnik, který se specializuje na výzkum Měsíce nebo hlubokého vesmíru, satelitní zařízení, upstream nebo pozemní vesmírné technologie a související aplikace? Chcete představit svá řešení potenciálním partnerům a zákazníkům z Japonska? Pokud ano, EU-Japan Centre for Industrial Cooperation pro vás má zajímavou příležitost prozkoumat japonský trh, navázat kontakty a vystavovat během kosmické obchodní mise do Japonska v lednu 2025.

Tato mise je organizována v rámci „International Space Industry Exhibition (ISIEX)“, která se koná v lednu 2025 v japonském Tokiu. Během tohoto třídenního veletrhu budou moci vybraní účastníci vystavovat ve společném stánku pod záštitou EU-Japan Centre. (Více informací o tomto veletrhu naleznete na https://biz.nikkan.co.jp/eve/isiex/ ).

Mise poskytne 12 malým a středním podnikům a klastrům z EU příležitost vstoupit na japonský trh nebo dále rozvíjet své probíhající aktivity v této zemi a navázat technologická nebo obchodní partnerství, a zvýšit tak svou inovační kapacitu a konkurenceschopnost v celosvětovém měřítku.

Datum mise: 29.-31. ledna 2025
Uzávěrka přihlášek: 24. listopadu 2024
Místo konání: Tokio, Japonsko

CÍLOVÉ SEKTORY
Mise se zaměřuje na malé a střední podniky a klastry EU působící v těchto odvětvích: technologie související s vesmírem pro roboty, průzkum Měsíce, vývoj a výroba raket, infrastruktura pro vypouštění, využívání družic a další navazující služby související s vesmírem.

NÁKLADY
- EU-Japan Centre uhradí účastnické poplatky na veletrhu a provozní náklady stánku.
- Očekává se, že společnosti účastníků si uhradí cestovní náklady, náklady na ubytování a pobyt.

Další informace o misi a přihlášky:
https://www.eu-japan.eu/events/space-business-mission-japan

Zdroj: EU-Japan Centre for Industrial Cooperation

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size