Space Tech Expo Europe je největší specializovaná akce kosmických technologií v Evropě. Tento veletrh s volnou účastí a konference na vysoké úrovni je významným místem setkávání v oblasti vesmírného podnikání, technologií a inovací a představí 19.–21. listopadu 2024 v německých Brémách nejnovější poznatky od technických konstruktérů, dodavatelů subsystémů, výrobců a komponentů až po systémové integrátory pro civilní, vojenský a komerční vesmír.

Třídenní podzimní akce poskytne evropskému kosmickému průmyslu soustředěný trh pro návrh, výrobu a testování kosmických lodí, družic, nosných raket a technologií souvisejících s vesmírem, na které se setkají inženýři, vedoucí pracovníci v oboru, zadavatelé, nákupčí, výrobci a globální rozhodovací orgány z celého dodavatelského řetězce.

V rámci doprovodných aktivit pak pořádá na místě každý den sít Enterprise Europe Network pod vedením pobočky v Bremách (jejímž hostitelem je Ministerstvo hospodářství, přístavů a transformace) v průběhu programu bezplatný matchmaking formou předem sjednaných 1:1 schůzek s ostatními přihlášenými účastníky. Ti tak budou mít možnost:

  • setkat se s poskytovateli inovativních technologií
  • navázat kontakt s potenciálními partnery pro budoucí spolupráci
  • najít nové partnery pro výzkumné a vývojové projekty

B2B Matchmaking na Space Tech Expo Europe se bude konat v hale 5 v B2B Matchmaking Area 1 a v hale 6 v B2B Matchmaking Area 2.

Další podrobnosti, možnost registrace a seznam aktuálně přihlášených účastníků pro předem sjednané schůzky najdete ZDE.

Pro využití služeb B2B Matchmakingu je nutné se bezplatně zaregistrovat rovněž také webu na Space Tech Expo Europe (viz odkaz ZDE).


Pokud Vás zajímá, jak může největší organizace pro aplikovaný výzkum v Evropě podpořit vývoj vašich vesmírných produktů, lze využít rovněž následující pozvánku od našich německých kolegů. Síť Enterprise Europe Network a Fraunhofer AVIATION & SPACE pořádá již potřetí setkání "Fraunhofer-EEN Space-Community Get-Together", které se koná 18. listopadu 2024 v předvečer Space Tech Expo Europe 2024 v Brémách.

Nabízí jedinečnou příležitost spojit se s ostatními nadšenci do vesmíru u skleničky, vyměnit si inovativní nápady a případně se seznámit s novými partnery těsně před zahájením této největší specializované akce kosmických technologií v Evropě. Letošní ročník nabídne klíčové přednášky úspěšného start-upu a svobodného hanzovního města Brémy a také prezentace nových start-upů z oblasti vesmíru. Poté bude následovat otevřené setkání v podobě Market Square s posterovými nebo notebookovými prezentacemi vybraných firem, s nápoji a občerstvením. Jak na pitches, tak na postery se může přihlásit každý space start-Up nebo inovativní kosmická společnost.

Další podrobnosti ZDE.

V případě dotazů kontaktujte RHK Brno: O. Hrdlička, tel.: 532 194 918, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size