Indonésie je největší ekonomikou jihovýchodní Asie, ve které v posledních pěti letech došlo k významnému rozvoji průmyslu a infrastruktury. S rychle rostoucím počtem obyvatel a rychlou industrializací bude exponenciálně narůstat poptávka po vodě, zejména v průmyslovém a zemědělském využití, protože tyto oblasti jsou jednou z hlavních hnacích sil dalšího růstu. Pro udržitelnou budoucnost vodních zdrojů v zemi je tedy zapotřebí řádný systém hospodaření. Zajímavou příležitostí pro české firmy v této souvislosti může být proto 4. ročník indonéské mezinárodní výstavy vody a odpadních vod, který se bude konat 10.-13. září 2025 v Jakartě.

Veletrh Water Indonesia pokrývá všechny oblasti vodárenství, odpadních vod a recyklačních technologií. Výstava se bude konat na ploše 6 000 m2 na výstavišti Jakarta International Expo. Organizátoři očekávají 200 vystavovatelů a 8 000 odborných návštěvníků.

Společnost MEREBO se sídlem v Hamburku má na starosti „Pavilon Evropy a Austrálie“.

Zájemci z řad firem mohou kontaktovat MEREBO GmbH Messe International, tel. +49-40-3999905-11, e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., web www.waterindonesia.merebo.com.


ZÁKLADNÍ FAKTA

Water Indonesia 2025 - 4. mezinárodní výstava průmyslové vody a čištění odpadních vod

- Termín konání: 10.-13. září 2025

- Místo konání: Jakarta, Indonésie

- Pořadatel: ORGANIZÁTOR: PT. Pamerindo Indonesia (Informa Markets)

- Pavilon Evropy a Austrálie: MEREBO GmbH Messe International

- Místo konání: JIExpo Jakarta International Expo

- Webové stránky: www.waterindonesia.merebo.com

- Přihláška: www.merebo.com/WaterIndonesia-Application.pdf

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size