Czech-UNDP Partnership for SDGs (CUP) každoročně vyhlašuje výzvu Challenge Fund, která je určena českým soukromým firmám, univerzitám, výzkumným centrům a neziskovým organizacím. Od roku 2018 podporuje šíření nových a inovativních řešení do prioritních zemí české rozvojové spolupráce. Celkem již bylo podpořeno 90 projektů. Program hledá inovativní řešení pro partnerské země v řadě oblastí, jako jsou technické inovace, zemědělství, nakládání s odpady, zdravotnictví, komunitní plánování nebo implementace moderních technologií v dopravě. 

V současné době Challenge Fund podporuje projekty v šesti partnerských zemích: Bosně a Hercegovině, Etiopii, Gruzii, Kambodži, Moldavsku a Zambii. Více informací o proběhlých projektech a Challenge Fundu najdete v portfoliu projektů na webových stránkách www.undp.cz.

Termín vyhlášení letošní výzvy je plánován na listopad 2024. Přesné datum otevření přihlášek bude zveřejněno brzy.

Od realizátorů je vyžadováno kofinancování ve výši 20 % hodnoty projektu (tj. 40 000 USD + 10 000 USD kofinancování). Kofinancování může být finanční nebo nefinanční (in-kind). Projekty musí být realizovány ve spolupráci s místním partnerem v dané zemi. Přihlášku mohou podat také zájemci a realizátoři z minulých kol Challenge Fundu.

Pro zájemce o letošní výzvu nabízí zástupci programu Partnerství pro Cíle udržitelného rozvoje mezi ČR a UNDP (Czech-UNDP Partnership) také možnost videokonzultace. Pod tímto odkazem  najdete zapisovací formulář, kde si můžete vybrat volný termín pro online schůzku přes MS Teams. Pokud máte o setkání zájem a zapsali jste si termín, dejte to prosím vědět e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Rádi s Vámi projdou veškeré otázky.

Pokud Vám žádný z nabízených termínů nevyhovuje, napište jim napřímo, a domluvíte se individuálně.

V případě jakýchkoliv dalších dotazů kontaktujte pana Pavla Fause, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zdroj: UNPD

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size