Tato platforma byla vytvořena za podpory sítě Enterprise Europe Network ve spolupráci s klastry z Ukrajiny a EU a s podporou Evropské komise. Jejím cílem je zprostředkovat přímá B2B setkání pro účastníky výstavy Rebuild Ukraine z EU a Ukrajiny, která se bude konat 13.14. listopadu 2024 ve Varšavě respektive 11.25. listopadu vás může propojit i pro společné online schůzky.

Platforma Rebuild Ukraine Matchmaking Platform bude pomáhat při vyhledávání výrobců a distributorů ve stavebnictví a dalších souvisejících odvětvích, kteří mohou přispět a nabídnout možné návrhy na další podporu ukrajinských občanů a podniků při obnově a rozvoji Ukrajiny.

Po registraci na platformě budou mít účastníci možnost naplánovat si v předstihu 1:1 schůzky online, ale také budou  organizovány přímo ve Varšavě během veletrhu Rebuild Ukraine na stánku Evropské komise, který se nachází v pavilonu 1, číslo stánku 1-C-20.

B2B schůzky lze uspořádat:

Tváří v tvář, pokud jsou oba partneři schůzky dostupní na místě ve Varšavě v termínu 13. a/nebo 14. listopadu 2024 (09:00 - 18:00 | středa a čtvrtek).

1:1 videohovor, pokud se jeden nebo oba partneři setkání zúčastní na dálku. Setkání prostřednictvím videohovoru lze uspořádat ve dnech 11. - 25. listopadu 2024 od 09:00 do 18:00 hod.

Další podrobnosti, seznam aktuálně přihlášených účastníků, kteří jsou k dispozici pro jednání a možnost registrace zdarma ZDE.

V případě dotazů kontaktujte RHK Brno: O. Hrdlička, tel.: 532 194 918, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size