Ministerstvo zahraničních věcí představuje novou aktualizovanou verzi elekronické publikace, která přináší zcela nové možnosti a výzvy pro české exportéry. Její osmá verze se zaměřuje na obchodní a investiční příležitosti v osmnácti sektorech napříč pěti světovými kontinenty.

 

„V současné době prochází světová ekonomika a mezinárodní obchod značnými změnami, které zároveň přinášejí nové příležitosti. Právě pomoci adaptovat se českým firmám na novou realitu ve světě je cílem této publikace,“ uvedl náměstek ministra zahraničních věcí Jiří Kozák ve svém úvodním slovu. Jeho slova odráží skutečnost, že globalizace a nové ekonomické trendy, jako je například přechod k udržitelným technologiím a rostoucí digitalizace, hrají v mezinárodním obchodě stále větší roli.

Nová Mapa je nejen praktickým nástrojem pro plánování obchodních strategií, ale také inspirací pro firmy, které chtějí využít potenciál na rostoucích trzích. Díky jednoduché a přehledné navigaci mohou uživatelé zkoumat příležitosti podle regionů i sektorů. Ať už se jedná o rozvoj moderních technologií, zelenou energetiku nebo tradiční průmyslové obory, Mapa globálních oborových příležitostí nabízí cenné informace pro každého podnikatele.

Offline přístup prostřednictvím aplikace Publi navíc zajišťuje, že se ke klíčovým informacím dostanete kdykoliv a kdekoliv, ať už jste na obchodní cestě nebo ve své kanceláři. (Aplikaci zdarma stahujte macOS, Windows, iOS, Android.)

Věříme, že letošní Mapa globálních oborových příležitostí opět pomůže českým firmám najít nové cesty k úspěchu na světových trzích a přinese jim nové možnosti k růstu a prosperitě. 

Mapu globálních oborových příležitostí naleznete na tomto odkaze.

Zdroj: MZV ČR

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size