Naši japonští kolegové vám představují aktuální nabídky obchodní a technologické spolupráce od tamních firem, které hledají zahraniční partnery, distributory a obchodní zástupce v EU.

Odvětví: optické přístroje

BOJP20240618015: Japonský malý a střední podnik se stoletou historií hledá distributory v EU pro své špičkové optické přístroje a mikroskopy.

https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/100-years-old-japanese-smes-looking-eu-distributors-its-high-tech-optical


Odvětví: elektronické zdravotnictví

BOJP20240220006: Japonský malý a střední podnik nabízí vlastní vyvinutou cloudovou službu pro lékařské školení na simulovaném monitoru životních funkcí a hledá zástupce ve Francii, Řecku, Itálii, Portugalsku a Španělsku.

https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/japanese-sme-having-developed-cloud-service-training-simulated-vital-sign


Odvětví: farmacie, biotechnologie

BOJP20230206002: Japonská společnost nabízí služby pro regulační schvalovací proces v oblasti léčiv a biotechnologií.

https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/japanese-company-offers-services-eu-companies-regulatory-approval-process


Odvětví: stavebnictví

BOJP20230317019: Japonská společnost vyrábějící hardware a stavební komponenty pro dřevěné domy a konstrukce hledá distributory z EU na základě obchodní dohody.

https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/japanese-company-manufacturing-hardware-and-building-components-wood

Odvětví: ekologie, životní prostředí

BOJP20240404016: Japonská společnost s cloudovou softwarovou platformou pro analýzu hodnocení rizika úniku vody prostřednictvím satelitních dat hledá partnery z EU.

https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/japanese-company-cloud-based-software-platform-analysis-water-leakage-risk


Odvětví: nanotechnologie

BOJP20230511001: Japonská společnost nabízí na základě obchodní dohody tester pro nanoindukci. Cílové země: Česko, Francie, Itálie, Nizozemsko, Španělsko.

https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/japanese-company-offers-nano-indentation-tester-under-commercial-agreement


Odvětví: stavebnictví

TOJP20230530008: Japonský malý a střední podnik hledá licenční partnery, kteří mají zájem o fotokatalytickou technologii s anorganickým pojivem zaměřenou na ochranu interiéru a exteriéru stavebních konstrukcí.

https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/japanese-sme-looking-licensing-partners-interested-inorganic.


Odvětví: služby

BOJP20240702016: Japonský malý a střední podnik hledá partnery z EU pro lokalizaci metodiky pro zapojení lidských zdrojů a zlepšení budování týmů.

https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/japanese-sme-looking-eu-partners-localise-methodology-human-resources


Odvětví: strojírenství

BOJP20240702019: Japonská společnost hledá distributora svých soustružnických sklíčidel a stolů pro elektroerozivní obrábění na základě obchodní dohody.

https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities/japanese-company-looking-distributor-its-lathe-chucks-and-electrical


Další profily jsou případně k nahlédnutí ZDE.


Máte-li zájem s některou z těchto firem navázat přímý kontakt, zašlete nám s vybraným kódem nabídky prosím i vaše kontaktní údaje a stručné představení vašeho podniku na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Následně vás propojíme do přímé komunikace.

Zdroj: EEN Japan

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size