Zkušený nezávislý dodavatel software ze Slovinska, který se specializuje na řešení pro správu dokumentů již více než 20 let, hledá nové spolupracující partnery v ČR. Nabízí spolehlivou podporu a pokročilé technologie pro zefektivnění práce s dokumenty.

Služby EBA d.o.o. si získaly důvěru po celém světě, kde jejich řešení pro správu dokumentů využívá více než 400 organizací.

Představitelé této společnosti se domnívají, že regionální IT firmy v ČR mají díky své hluboké znalosti dynamiky místního trhu a technickým znalostem dobrou pozici e efektivně zastupovat a implementovat jejich řešení.

Spoluprací s místními odborníky mají zájem nejen představit systém "EBA DMS Next" firmám v celé České republice, ale také poskytovat komplexní podporu a služby přizpůsobené jejich jedinečným potřebám a výzvám.

Více v přiložené prezentaci ZDE.

EBA DMS je systém správy dokumentů pro bezpapírový provoz v podnicích, organizacích a administrativních službách.

Rychlá, bezpečná, snadná a cenově dostupná výměna obchodních dokumentů umožňuje elektronické obchodování, které musí zajistit, aby zůstaly v elektronické podobě platné před soudy a dalšími orgány, institucemi atd., aby nebylo nutné další dokazování papírovými dokumenty.

Drahé řešení elektronické výměny právních dokumentů by bylo dostupné jen pro některé, a elektronická výměna dokumentů by tak byla neefektivní. Proto se firma rozhodla zřídit službu, jejímž prostřednictvím si mohou elektronicky vyměňovat dokumenty všechny podnikatelské subjekty stejně, bez ohledu na jejich velikost. Pro maximální efektivitu elektronické výměny právních dokumentů mezi podnikateli, vyvinula obchodní model, v němž společně se strategickými partnery a institucemi podpůrného prostředí zajišťuje potřebnou infrastrukturu pro elektronické obchodování.

Toto řešení umožňuje integraci do všech podnikových informačních systémů, čímž vedle elektronické výměny aktuálních dokumentů odpadá nutnost přepisování obchodních dokumentů (např. faktury) do obchodní evidence.

Kromě elektronické výměny dokumentů umožňuje také skenování papírových dokumentů, automatizaci archivace a evidence došlé a vydané pošty, podporu oběhu dokumentů, centralizovanou kontrolu nad dokumenty a kompletní elektronické ukládání všech obchodních dokumentů ve firmě.

Přímý kontakt na tuto slovinskou společnost je k dispozici na vyžádání u RHK Brno. V případě zájmu o spolupráci prosíme (nejpozději do 18.06.2024) o zaslání kontaktních údajů a stručného představení Vaší firmy v angličtině na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Tyto informace následně předáme jejímu zástupci, který poté bude k dispozici pro další komunikaci.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size