Společnost REONTECH CZ nabízí výrobu zakázkových plošných frézovaných dílů z plastů, hliníku a mnoha dalších materiálů.

Její základnou je vlastní výrobní areál v Ujčově (cca 40 km severně od Brna), kde realizují CNC výrobu obráběného těsnění a také výrobu tvarových výseků a frézovaných dílců.

Produkty vyrábí především na vlastní CNC frézce s pracovní plochou 2100 x 3100 mm s širokými možnostmi zpracovávaných materiálů. Díky tomu může nabídnout řešení jak pro kusovou, tak i pro sériovou výrobu celé řady dílů, které nalézají využití v mnoha (nejen) průmyslových aplikacích.

Technologie a výrobní možnosti:

Rozměr pracovní plochy 2100 x 3100 mm, rozsah osy Z 200 mm

Díky dostatečné velikosti pracovní plochy můžeme efektivně zpracovávat i materiály velkých výchozích formátů. Rozsah osy Z umožňuje frézovat materiály velké tloušťky, využít celou řadu nástrojů a provádět i frézování hlubokých drážek, otvorů atp.

Frézovací hlava s vřetenem 9 kW, 24 000 rpm

Výkon hlavy pro frézování je navržen tak, aby byl dostatečný pro zpracování celé řady materiálů, včetně hliníku a dalších barevných kovů. Parametry jsou plně regulovatelné, díky čemu lze zpracovávat i materiály, které vyžadují specifické podmínky frézování.

Hlava s oscilačním / taženým nožem

Kromě hlavy pro frézování je stroj vybaven také samostatnou hlavou s oscilačním / taženým nožem. Díky tomu můžeme vyrábět také ploché těsnění nejen z bezazbestových materiálů, zpracovávat pryže, mikroporézní a jiné materiály, které není možné frézovat.

Vakuový stůl pro fixaci materiálů

Uchycení materiálů pro frézování je řešeno pomocí vakuového stolu, který umožňuje pevnou a dostatečnou fixaci obráběného materiálu. Dle potřeby lze využít i svěrky, upínky a další možnosti pro zajištění dokonalého upnutí materiálu během frézování.

Automatická výměna nástrojů – revolverový zásobník

Stroj je vybaven revolverovým zásobníkem s až 12 nástroji, které jsou během výroby automaticky měněny dle zadání. Díky automatizované výměně probíhá frézování efektivně a snižuje se tak výrobní čas.

Další podrobnosti ZDE.

Kontaktní osoba v případě dotazů a zájmu o spolupráci: Lukáš Řepa, M: +420 605 325 605, E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size